opc_loader

Wishlist

Ecostyle Navulbare Mierenlokdoos 2st. Effectieve mieren bestrijding in hervulbare doosjes.

Item No.: 826
(Price excluding VAT) 6,19
7,49
Add to wishlist
Description

Ecostyle Navulbare Mierenlokdoos 2st.

 

De Navulbare MierenLokdoos is de effectieve oplossing voor de bestrijding van het gehele mierennest. Gemakkelijk toepasbaar in huis, op het terras of het balkon.

 

Met de Navulbare MierenLokdoos van ECOstyle worden mierenplagen direct aangepakt. De navulvloeistof is blauw van kleur, waardoor het makkelijk zichtbaar is wanneer het moet worden bijgevuld. Dit product is 100% natuurlijk en een zeer effectieve oplossing om het nest te bestrijden. De werksters zullen de stof mee het nest in nemen, waarna het zich verspreid. Afhankelijk van de grootte van het nest kan het even duren voor de plaag is opgelost. 

Een verpakking bevat 2 mierenlokdoosjes met een flesje met werkzame stof.

 

  • 100% natuurlijk

  • Bevat 2 navulbare lokdozen

  • Gemakkelijk na te vullen

 

Gebruiksaanwijzing

Open het deksel van de lokdoos en vul beide reservoirs met 20 druppels (ca. 1,25 ml) uit het druppelflesje. Niet (na)vullen op plaatsen waar eet- en drinkwaren worden bereid, behandeld of bewaard. Plaats de lokdoos dichtbij de mierennesten of op de looproutes van mieren, zo dicht mogelijk bij de plek waar de mieren het huis binnenkomen. Voorkom snelle uitdroging door de lokdoos op een beschutte plaats en niet direct in het zonlicht te plaatsen. Als de blauwe vloeistof haar kleur verliest is de plek niet optimaal. Controleer regelmatig of er voldoende vloeistof in de lokdoos aanwezig is. Zodra de vloeistof is verdwenen (na 1 tot 7 dagen) moet er direct worden nagevuld. Als er een week lang geen mieren worden waargenomen kan de lokdoos worden verwijderd.

 

 

 

Reviews ()
Ecostyle Navulbare Mierenlokdoos 2st. Effectieve mieren bestrijding in hervulbare doosjes. does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.
Ecostyle Navulbare Mierenlokdoos 2st. Effectieve mieren bestrijding in hervulbare doosjes.