opc_loader

Wishlist

Review
No Reviews

Farnam Electrolyte Apple. Korrelvorm electrolyte met appelsmaak.

Item No.: 797
(Price excluding VAT) 20,63
22,49
Add to wishlist
Description

Farnam Electrolyte Apple.

 

Apple Elite Electrolyte is een aanvulling aan het dagelijkse rantsoen dat extra elektrolyten zouten aanvult die mogelijk verloren zijn gegaan door uitdroging.

 

Farnam Apple Lite Elite ElectrolytenHoge kwaliteit elektrolyten supplement. Kan helpen in de voorkoming van uitdroging. Erg smakelijk in appelsmaak. Substantie is geperst in korrels, dus makkelijk te voeren.Apple Elite Electrolyte is een aanvulling aan het dagelijkse rantsoen dat extra elektrolyten zouten aanvult die mogelijk verloren zijn gegaan door uitdroging.Het bijgevoegde maatschepje meet ongeveer 30 gram. Apple Elite Electrolyte kan door het voer of door het drinkwater worden gemengd. Wanneer het door het drinkwater wordt gemengd moet men rekenen op aanmenging van 2 schepjes op 37 liter water. Wanneer het door het voer van het paard wordt gemengd, voeg dan twee schepjes toe aan het dagelijkse rantsoen.

Belangrijk: Wanneer het in water wordt aangeboden, zorg er dan voor dat het paard geen andere bron van drinkwater heeft.

 

Electrolyte supplement met appelsmaak, van essentieel belang voor de gezondheid van uw paard. Met het zweten verliest uw paard belangrijke lichaamszouten die het niet zelf aan kan maken. Dit supplement vult alle tekorten op verantwoorde wijze weer aan, en is zeer geschikt voor lastige eters.

DOSERING:

2 schepjes = 60 gram over het voer of oplossen in water.

Maatschepje bijgeleverd

 

Bevat:
Calcium, Minimum . . . . .0.25%
Calcium, Maximum . . . . .0.75%
Zout (NaCl), Minimum . . 68.00%
Zout (NaCl), Maximum . . 73.00%
Kalium, Minimum . . . . .11.00%
Magnesium, Minimum . . . .0.40% 
 

FARNAM ELITE ELECTROLYTE APPLE:

2.27KG. (€ 22.49)

9KG. (€ 85,--)

Reviews ()
Farnam Electrolyte Apple. Korrelvorm electrolyte met appelsmaak. does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.
Farnam Electrolyte Apple. Korrelvorm electrolyte met appelsmaak.


Matching Products For:

Alternative Products For: