opc_loader

Wishlist

Review
No Reviews

Fendigo Kela Anti-Stress 60Tabl. Voor een rustgevende invloed op prikkelbare honden & katten.

Item No.: 849
(Price excluding VAT) 17,76
21,49
Add to wishlist
Description

Fendigo Kela Anti-Stress 60Tabl. 

 

Kela Anti Stress heeft een rustgevende invloed op honden en katten. Het is een natuurlijk middel dat je hond kan helpen in situaties zoals: vuurwerk, reizen, onweer, wedstrijden en verveling.

 

Kela Anti Stress

Is jouw hond erg onrustig als het onweert of erg nerveus tijdens het bezoek aan de dierenarts? Kela Anti Stress kan hierbij helpen. Kela Anti Stress is een natuurlijk middel met L-Tryptofaan dat rustgevend werkt voor prikkelbare, nerveuze of angstige honden en katten. Jouw hond zal bijvoorbeeld minder blaffen ten gevolge van lawaai, reizen en onbekende situaties. L-Tryptofaan is een essentieel aminozuur, dit betekent dat honden en katten deze stof via de voeding binnen moeten krijgen omdat ze het zelf niet aanmaken. Het is een bouwstof voor lichaamseiwitten en enzymen. Daarnaast zorgt het voor serotonine. Serotonine reguleert stemming, emotie en slaap en wordt ook wel het gelukshormoon genoemd. Een tekort aan serotonine kan leiden tot angst, depressie, slapeloosheid, agressie en nervositeit. Door dit als supplement aan te bieden kan meer serotonine aangemaakt worden. In deze nieuwe formule is het gehalte aan L-Tryptofaan verdubbeld in vergelijking met de vorige formule. Hierdoor heb je hetzelfde resultaat met minder tabletten.

 

Indicatie

  • Angst tijdens reizen

  • Angst voor onweer of vuurwerk

  • Veranderingen in omgeving

  • Nervositeit tijdens training, wedstrijden, dierenartsbezoek

  • Hyperactiviteit, onnodig of overdreven blaffen

  • Verveling, eenzaamheid

  • Scheidingsangst

 

Dosering

Dosering

 

 

Diersoort

Gewicht

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Kleine katten

< 2.5 kg

1/4 tablet 2 x daags

Grote katten

2.5 - 5 kg

1/2 tablet 2 x daags

Kleine honden

<5 kg

1/2 tablet 2 x daags

Middelgrote honden

5 - 10 kg

1 tablet 2 x daags

Grote honden

10 - 20 kg

2 tabletten 2 x daags

 

Je kunt de tabletten rechtstreeks in de bek geven of vermengen met wat voedsel. Om Kela Anti Stress optimaal te benutten, is het aanbevolen om twee dagen voor de spannende situatie te starten.

 

Inhoud

60 tabletten

 

Samenstelling

Mineralen. Gehydrolyseerd plantaardig eiwit.

Toevoegingsmiddelen (per kg):

  • Sensoriële toevoegingsmiddelen: peterseliezaadolie, selderijzaadolie.

  • Nutrionele toevoegingsmiddelen: taurine 18.181 mg, L-tryptofaan 54.545 mg, vitamine D3 18.200 IE, vitamine B6 18.181 mg, nicotinezuur 27.272 mg, vitamine E 1.800 mg, inositol 27.272 mg, zinksulfaat 500 mg (zink=202.5 mg/kg), natriumselenaat 0.72 mg (0,33 mg Se).

Reviews ()
Fendigo Kela Anti-Stress 60Tabl. Voor een rustgevende invloed op prikkelbare honden & katten. does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.
Fendigo Kela Anti-Stress 60Tabl. Voor een rustgevende invloed op prikkelbare honden & katten.


Matching Products For:

Alternative Products For: