opc_loader

Wishlist

Review
No Reviews

CdVet ArthroGreen Classic. Groenlipmossel met kruiden voor de gewrichten.

Item No.: 828
(Price excluding VAT) 18,97
22,95
Add to wishlist
Description

CdVet ArthroGreen Classic.

 

De gekweekte nieuwzeelandse groenlip-mossel bezit een hoge dichtheid aan nuttige biowerkstoffen zoals bv. Glykosaminoglykane. Dit maakt het tot een waardevolle grondstof met vele positieven eigenschappen. Glykosaminoglykane behoren tot de groep van de aminosuiker (gewone suiker), worden ook als voeding voor de gewrichten genoemd en zijn natuurlijke bestanddelen van de synovia (slijmerige vloeistof in de gewrichten) en kraakbeen. ArthroGreen Classic biedt door zijn hoge aandeel gekweekte nieuwzeelandse 

groenlip-mossel en de daarin aanwezige glykosaminoglykanen een belangrijk component voor de functionaliteit van de gewrichten en bevordert de structuur.

 

De groenlipmossel heeft een groene schelprand en komt alleen voor in Nieuw Zeeland in zeer zuivere wateren. De positieve werking van de groenlip mossel is aan het licht gekomen door de Maori bevolking aan de kust die o.a. leeft van de groenlipmossel en veel minder gewrichtsklachten ontwikkelde dan andere inheemse stammen.


Groenlipmossel bevat o.a. een uitgebreid scala aan Omega 3 vetzuren, zoals EPA, DHA, ALA, SDA, ETE en nog vele andere omega 3 vetzuren. Ook bevat het furaanvetzuren, glycosaminoglycanen zoals chondroitine en glucosamine en eiwitten.


Gebruik:
Honden Honden 10-35 kg  1 - 2 maatschep
Honden > 35 kg   2 - 4 maatschep 
Katten:   1/2 maatschep
1 maatschep is ongeveer 1 gram 

Voor optimale beweging en soepele gewrichten bij hond of kat 

 

Samenstelling: 
Nieuw Zeelandse groenlipmossel 30%, gingko, druivenpit extract, duivelsklauw, brandnetel, heermoes, duindoorn bessen, spirulina. 

Analyse: 
Ruw eiwit 31,6%,  ruw vet 6,2%, ruwe celstof 12,1%, ruwe as 10,8%, fosfor 0,49%, calcium 1,46% 

Bevat o.a. ook gingko, duivelsklauw, spirulina & duindoornbes

 

Let op:
bij ernstige klachten kan de hoeveelheid verdubbeld worden na de eerste week van toediening, gedurende een periode van 2-6 weken. 

Bewaaradvies:
Koel en droog bewaren 

 

Reviews ()
CdVet ArthroGreen Classic. Groenlipmossel met kruiden voor de gewrichten. does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.
CdVet ArthroGreen Classic. Groenlipmossel met kruiden voor de gewrichten.


Matching Products For:

Alternative Products For: