opc_loader

Wishlist

Review
No Reviews

Virbac Allermyl SIS Shampoo 200ml. Shampoo tegen huidirritaties.

Item No.: 821
(Price excluding VAT) 12,77
15,45
Add to wishlist
Description

Virbac Allermyl SIS Shampoo 200ml. 

 

Allermyl is een shampoo die bijdraagt aan het verminderen van de kriebels wanneer er sprake is van een gevoelige of rode huid.

 

 

Allermyl Shampoo draagt bij aan het herstel van de huid door omega-6 vetzuren, vermindering van de ontstekingsreactie door monosacchariden en vitamine A. Pirocton olamine zorgt voor een vermindering van bestaande secundaire huidinfecties. Allermyl Shampoo kan ook ingezet worden bij honden of katten met een vlooienallergie en bij voedsel- of contactallergie.

 

SIS en Defensine

Defensine is de nieuwste technologie die in Allermyl Shampoo wordt toegepast. Deze technologie bestaat uit Peumus boldus en Spiraea ulmaria. Deze twee plantenextracten stimuleren de aanmaak van antimicrobiële peptiden in de huid. Dit zijn eiwitten die belangrijk zijn voor de afweer van de huid. Samen met de glycotechnologie SIS (Skin Innovative System) draagt Defensine bij aan de verbetering van de huidvitaliteit.

 

Eigenschappen

Allermyl Shampoo is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige of geprikkelde huid. Het bevat de synergetische combinatie van verzachtende en antiseptische bestanddelen die de huid voeden en beschermen.

 

Dosering en toediening

Allermyl Shampoo is een dunne shampoo, die zich makkelijk laat verdelen en ook weer goed uit te spoelen is. Hiervoor moet de vacht eerst goed nat gemaakt worden. Druppel daarna de shampoo over de vacht en op de handen. Masseer de shampoo in de vacht en op de huid, spoel uit en herhaal de behandeling. Laat bij de tweede wassing de shampoo gedurende 5-10 minuten inwerken en spoel daarna grondig uit. De shampoo kan 2 - 3 maal per week gebruikt worden.

 

Waarschuwingen

Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met ogen en oren. Mocht dit toch voorkomen, spoel dan goed uit met water.

 

Samenstelling

Allermyl is een schuimende micro-emulsie op basis van mild reinigende bestanddelen, pirocton olamine, monosacchariden, vitamine E en linolzuur (omega 6).

Reviews ()
Virbac Allermyl SIS Shampoo 200ml. Shampoo tegen huidirritaties. does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.
Virbac Allermyl SIS Shampoo 200ml. Shampoo tegen huidirritaties.


Matching Products For:

Alternative Products For: