opc_loader

Wishlist

Review
No Reviews

Virbac Allerderm Spot-On. Hersteld de weerstand van de huid bij huidproblemen.

Item No.: 820
(Price excluding VAT) 19,21
23,25
Add to wishlist
Description

Virbac Allerderm Spot-On.

 

Allerderm Spot-on is een gebruiksvriendelijk product voor hond en kat dat bijdraagt aan het herstel van de huidweerstand.

 

Huidlagen

De huid bestaat uit meerdere lagen. Tussen de huidcellen zit een substantie bestaande uit ceramiden, cholesterol en vetzuren, ook wel een huid lipidencomplex genoemd. Het lipidencomplex houdt de huidcellen bij elkaar en vormt een essentieel bestanddeel van de normale huidbarrière.

 

Eigenschappen Allerderm Spot-on

Allerderm Spot-on is een gebruiksvriendelijke toepassing die rechtstreeks op de huid toe te dienen is. Het ondersteunt het herstellend vermogen van de huidweerstand bij honden en katten. Het is een huid lipidencomplex dat qua samenstelling en structuur overeenkomt met die van de lipiden in de huidbarrière. Allerderm Spot-on wordt door de huidcellen gebruikt om nieuwe lipidenlagen aan te maken. Hiermee draagt het bij aan het herstel van de lipidenlagen van de opperhuid, die samen met de buitenste laag huidcellen de huidbarrière vormen.

 

Toediening en dosering

1 pipet per week gedurende 4 weken aanbrengen op de huid tussen de nek en de staartbasis. Bij ernstige huidproblemen bij kat of hond kan Allerderm Spot-on rechtstreeks op de huid worden aangebracht en indien nodig worden ingemasseerd (bijvoorbeeld tussen de tenen, op de ribwand, in oksels en liezen). Bovendien kan het nodig zijn daarbij tijdelijk de frequentie te verhogen naar 2-3 pipetten per week. Als onderhoudsdosering kan 1 pipet per maand worden gebruikt.

 

Verpakking

  • 6 x 2 ml voor kleine honden en katten tot 10 kg.

  • 6 x 4 ml voor honden vanaf 10 kg.

 

ALLERDERM SPOT-ON:

6x 2ml. € 23.25

6x 4ml. € 34.95

Reviews ()
Virbac Allerderm Spot-On. Hersteld de weerstand van de huid bij huidproblemen. does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.
Virbac Allerderm Spot-On. Hersteld de weerstand van de huid bij huidproblemen.


Matching Products For:

Alternative Products For: