opc_loader

Wishlist

Review
No Reviews

Espree Aloe Hydrating Spray 355ml.

Item No.: 20001
(Price excluding VAT) 14,01
16,95
Add to wishlist
Description

Espree Aloe Hydrating Spray 355ml.

Aloe Hydrating Mist Spray bevat Aloë Vera en heeft een vocht inbrengende werking. De spray hydrateert de droge, schilferige hondenhuid en -vacht. Heeft een heerlijk frisse geur.

Aloe ondersteunt bij een droge, schilferige huid.

Deze formule bevat verschillende, krachtige conditioners en is pH neutraal.

Deze spray geeft uw hond een heerlijk frisse geur.

GEBRUIKSAANWIJZING:

Voor het beste effect sprayt u niet alleen de vacht goed in, maar houdt u het haar op verschillende plaatsen ook opzij zodat de spray de huid kan bereiken. Deze spray mag voor het föhnen worden gebruikt, maar u kunt de vacht ook natuurlijk laten opdrogen. De spray kan zowel op een natte als op een droge vacht worden ingezet.

Eigenschappen per ingrediënt

  • De Aloë Vera-sappen dragen bij aan o.a. de weerstand tegen parasieten, virussen en bacteriologische infecties. Het werkt ontstekingsremmend, dringt diep in de huid en het onderliggende weefsel en bevordert de conditie daarvan door de natuurlijke vitamines, waaronder B12, mineralen, enzymen en aminozuren.

  • Glycerine (plantaardig) is een natuurlijk vochtvasthoudend middel.

  • Lavendel is een bloem die gebruikt wordt vanwege zijn reinigende eigenschappen. Verzacht, verzorgt en versterkt de vacht.

  • Rozemarijn is een natuurlijk kruid dat de circulatie en metabolische processen in het lichaam stimuleert. Herstelt beschadigd haar en stimuleert de groei van nieuw haar. Helpt tegen roos.

  • Zijde-aminozuren ondersteunen een zachte en glanzende vacht en een verzorgde huid.

  • Chamomilla is een kruid dat bekend staat om zijn huidverzorgende en -verzachtende effecten. Bevordert het weefselherstel.

  • Panthenol is vitamine B5. Panthenol geeft de vacht glans, helpt vocht beter vast te houden en verhoogt de elasticiteit van het haar. Ook helpt panthenol om het haar dikker te maken. Het werkt hydraterend op de huid en voorkomt uitdroging hiervan.

Samenstelling

Gejodeerd water, Aloë (25%), Glycerine, Zijde-aminozuren, Chamomilla, Lavendel, Rozemarijn, Panthenol (provitamine B5).

Inhoud

355 ml

Reviews ()
Espree Aloe Hydrating Spray 355ml. does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.
Espree Aloe Hydrating Spray 355ml.


Matching Products For:

Alternative Products For:

Last viewed items