opc_loader

Wishlist

Review
No Reviews

MaxH Hippo. Bevat alles wat uw paard nodig heeft: Vitamines, mineralen en aminozuren.

Item No.: 652
(Price excluding VAT) 25,64
27,95
Add to wishlist
Description

MaxH Hippo

 

MaxH Hippo supplement bevat alles wat uw paard nodig heeft: Vitamines, mineralen en aminozuren.

De unieke samenstelling zorgt voor de juiste balans voor uw paard en daar hebben u en uw paard veel voordeel van.

 

 • MAXH Hippo is een poeder dat eenvoudig door het voer gemengd kan worden. Per kilo MAXH Hippo kunt u uw paard 40 dagen bijvoeren (op basis van 1 maatschepje per dag)

 • MAXH Hippo is dopingvrij

 • MAXH Hippo is samengesteld uit ingrediënten van levensmiddelenkwaliteit.
   

MAXH Hippo is een aanvullend diervoeder voor paarden, samengesteld uit alle benodigde vitaminen, mineralen en aminozuren , die onderling samenwerken en elkaars werking versterken.

Door de veelheid van stoffen, die nodig is voor de juiste balans in het lichaam van het paard, onderscheidt MAXH Hippo zich.

Door de complete samenstelling van MAXH Hippo voert u alle aanvullende voedingsstoffen in één product.

 

Resultaat:

MAXH Hippo heeft een positief effect op de stofwisseling en de spijsvertering van uw paard. Dit is o.a. merkbaar aan:

 • Goede weerstand.

 • Betere prestaties.

 • Een vacht die glanst en sneller verhaart.

 • Goede hoeven.

 • Betere concentratie.

 • MAXH Hippo is een poeder dat eenvoudig door het voer gemengd kan worden. Per kg MAXH Hippo kunt u uw paard 40 dagen bijvoeren (op basis van 1 maatschepje per dag)

 • MAXH Hippo is dopingvrij

 • MAXH Hippo is samengesteld uit ingrediënten van levensmiddelenkwaliteit.

 

Dosering

Sportpaarden: 1 à 2 maatschepjes
Recreatiepaarden: 1 maatschepje
Drachtige merries: 1 maatschepje
Pony’s: ½ maatschepje
Veulens:  ½ maatschepje

 

MaxH Hippo is verkrijgbaar in:

1 kilo

2 kilo

5 kilo

 

Spieropbouw
Doordat MaxH Hippo alle lichamelijke processen ondersteunt, bevordert het ook de spieropbouw. En dat kunnen veel paarden, ook hengsten tijdens en na het dekseizoen, wel gebruiken.
 

Weerstand
MaxH Hippo zorgt ervoor dat uw paard alle stoffen binnen krijgt die het nodig heeft om sterk en gezond te zijn en te blijven. 
 

Conditie
MaxH Hippo ondersteunt de algehele gezondheid van het paard en dus ook de conditie. MaxH Hippo Draagt zo bij aan een groter uithoudingsvermogen en een beter concentratievermogen. 
 

Herstel
MaxH Hippo kan het herstel van uw paard, bijvoorbeeld na ziekte, verwonding, operatie of na het baren van een veulen, bevorderen zodat uw paard weer zo snel mogelijk op de been is. Daarnaast stimuleert MaxH Hippo het herstel na een wedstrijd, zodat het paard weer snel inzetbaar is. 
 

Vacht
Net als de huid van de mens zijn gezondheid weerspiegelt, vertelt de vacht van een paard hoe het met zijn gezondheid is gesteld. Het aantoonbare bewijs dat MaxH Hippo de gezondheid positief beïnvloed is de glanzende vacht en het snelle en probleemloze verloop van de verharingsperiode na het gebruik. 
 

Hoeven
Het is algemeen bekend dat biotine zorgt voor gezonde hoeven. Alleen biotine is echter niet voldoende. ER zijn aanvullende vitaminen en mineralen nodig om deze stof goed te laten functioneren. Naast biotine bevat MaxH Hippo dan ook essentiële bestanddelen die de zuurgraad van het bloed positief beïnvloeden. Door de maten van verzuring laag te houden, blijft de doorstroming van het bloed goed en de toevoer van zuurstof naar lichaamsdelen op peil. 
 

Spijsvertering
Samen met de stofwisseling is de spijsvertering een van de belangrijkste processen in het lichaam. Als dit proces goed werkt, dan is de basis voor een goede gezondheid gelegd. Door MaxH Hippo te gebruiken als aanvulling op voer, wordt de darmflora optimaal ondersteund. 
 

Stofwisseling
Samen met de spijsvertering is de stofwisseling een van de belangrijkste processen in het lichaam. Stofwisseling is het proces van de opname van goede stoffen en de afvoer van afvalstoffen. Hiervoor is een goede werking van organen essentieel. Als dit hele proces goed werkt, dan is de basis voor een goede vorm gelegd. 
 

Prestaties
MaxH Hippo geeft uw paard energie waardoor het optimaal kan presteren. Stoffen die snel worden omgezet in koolhydraten zorgen voor directe energie. Andere voedingsstoffen zorgen ervoor dat ook langdurige processen goed verlopen en uw paard sterkt blijft. 

 

Ingrediënten

 • Glucose

 • Soja eiwit hydrolysaat

 • Erwten eiwit

 • Mineralen

 • Alfalfa

 • Wortelpoeder

 • Lecithine

 • MCT-olie

 • Zeewierpoeder

 • Maltodextrine

 

ANALYSE:

Ingrediënten:
64% glucose, 16% ruw eiwit, 3,2% ruw vet, 6,5% as, 2,3% calcium, 0,4% fosfor, 1,0% kalium, magnesium 0,5%, 0,6% natrium, 0,9% chloor, 0,5% vulstoffen.
 

Sporenelementen en vitamines:
Biotine, jodaat, rutine, vitamine B12, choline chloride, mangaan, selenium, vitamine C, chroom, molybdeen, vitamine A, vitamine D, koper, ijzer, myo-inositol, vitamine B1, vitamine E, fluoride, niacine, vitamine B2, vitamine K, foliumzuur, pantothenaat, vitamine B6, zink.
 

Aminozuren:
Alanine, arginine, asparaginezuur, cysteine, glutaminezuur, glycine, histidine, methionine, hydroxyproline, Hydroisolin, fenylalanine, proline, serine, threonine, tyrosine, tryptofaan, valine, isoleucine, leucine, lysine.

Reviews ()
MaxH Hippo. Bevat alles wat uw paard nodig heeft: Vitamines, mineralen en aminozuren. does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.
MaxH Hippo. Bevat alles wat uw paard nodig heeft: Vitamines, mineralen en aminozuren.


Matching Products For:

Alternative Products For: