opc_loader

Wishlist

Review
No Reviews

Virbac Allercalm shampoo 250ml. Shampoo voor de gevoelige huid.

Item No.: 819
(Price excluding VAT) 13,38
16,19
Add to wishlist
Description

Virbac Allercalm shampoo 250ml.

 

Allercalm Shampoo is speciaal ontwikkeld voor het reinigen en verzachten van de gevoelige huid. Allercalm Shampoo ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, brengt de natuurlijke huidvetten in balans en is vochtinbrengend.

 

Havermeel heeft gunstige eigenschappen op de rode en gevoelige huid en brengt de huid tot rust. Spherulieten zijn meervoudig gelaagde, microscopisch kleine bolletjes die zorgen voor een langzaam en langdurig vrijkomen van de actieve moleculen. Chitosanide is een afbreekbare biopolymeer die zich met de Spherulieten aan de huid en haren hecht en heeft een vochtregulerend effect.

 

SIS en Defensine

Defensine is de nieuwste technologie die in de Allercalm shampoo wordt toegepast. Deze technologie bestaat uit Peumus boldus en Spiraea ulmaria. Deze twee plantenextracten stimuleren de aanmaak van antimicrobiële peptiden in de huid. Dit zijn eiwitten die belangrijk zijn voor de afweer van de huid. Samen met de glycotechnologie SIS (Skin Innovative System) draagt Defensine bij aan de verbetering van de huidvitaliteit.

 

Indicaties

Allercalm is een kriebelstillende shampoo ter preventie of behandeling van de gevoelige huid. Ook geschikt als onderhoudsshampoo of bij regelmatig wassen van de normale huid.

 

Dosering en toediening

Goed schudden voor gebruik. Gebruik lauw water en maak de vacht goed nat. Masseer de shampoo goed in de natte vacht en op de huid, spoel uit en herhaal de behandeling. Laat bij de tweede wassing de shampoo gedurende 5-10 minuten inwerken en spoel daarna goed uit. Föhn zonodig de vacht droog. Allercalm kan dagelijks gebruikt worden.

 

Waarschuwingen

Vermijd contact met ogen en slijmvliezen. Mocht dit toch voorkomen, spoel dan goed uit met water.

 

Samenstelling

Zeepvrije shampoo op basis van havermeel in ingekapselde (Spherulieten) en vrije vorm. Het bevat chitosanide.

Reviews ()
Virbac Allercalm shampoo 250ml. Shampoo voor de gevoelige huid. does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.
Virbac Allercalm shampoo 250ml. Shampoo voor de gevoelige huid.


Matching Products For:

Alternative Products For: