opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Keratex Hoof & Leg Scrub 300ml. Tegen mok, beschadigingen en gespleten hielen.

Artikelnr: B4848

Keratex Hoof & Leg Scrub is speciaal ontwikkeld voor toepassing op de natte en modderige hoeven en benen van paarden.

(Prijs excl. btw) 10,82
13,09
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Keratex Hoof & Leg Scrub 300ml.


Bij mok, beschadigingen en gespleten hielen.

Het product schuimt bij contact met de huid en kan worden ingewerkt met een spons of een borstel op hoeven, hielen, zolen, hakken, ellebogen en benen.
Belangrijk is dat het ook kan worden gebruikt om schaafwonden grondig te reinigen, korsten te verwijderen en beschadigde huid te desinfecteren, waardoor het ideaal is in de behandeling, preventie of verlichting van mok, witte lijn ziekte, spruw, gebarsten hielen, scheuren in de hoef, lichte verwondingen - en een hele reeks andere problemen veroorzaakt door schadelijke bacteriën op de hoeven en benen.
U kunt het product in combinatie gebruiken met de ’Best Seller’ Keratex Mud Shield Poeder voor een dubbele aanpak in de strijd tegen mok.
Keratex Medicated Hoof en Leg Scrub is anders dan elk ander product op de markt specifiek voor paarden, het is speciaal ontworpen voor de huid van paarden en is een totaal nieuw concept in termen van doel, gebruiksgemak en toepassing.
Keratex Medicated Hoof & Leg Scrub is geformuleerd met het gebruik van de revolutionaire en succesvolle nieuwe Byotrol’s antimicrobiële formulering (www.byotrol.com).

MEDICATED HOOF & LEG SCRUB 300ml. van Keratex.

Beoordelingen ()
Keratex Hoof & Leg Scrub 300ml. Tegen mok, beschadigingen en gespleten hielen. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Keratex Hoof & Leg Scrub 300ml. Tegen mok, beschadigingen en gespleten hielen.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: