opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Pharmox HK UC-II 60 Caps. Voor hond & kat, voor kraakbeen, spieren en de botten

Artikelnr: 663-1
(Prijs excl. btw) 30,54
36,95
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Pharmox HK UC-II 60 Caps.

 

Pharmox Hond & Kat UC-II® is een gepatenteerd voedingssupplement op basis van ongedenatureerd collageen type II, vitamine C en D. Dit type collageen wordt op een lage temperatuur zonder enzymatisch proces gefabriceerd waarbij de molecuulstructuur behouden blijft. Het proces van het vervaardigen van UC-II® is wereldwijd gepatenteerd door InterHealth N.I. (USA).

 

Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen, wat belangrijk is voor de werking van het kraakbeen en de botten. Vitamine D verhoogt de opname van kalk in de botten en zorgt voor het behoud van soepele spieren. Het poeder uit de capsule kan worden verdeeld over het voer.


Dosering

 

Samenstelling per capsule.

Vitamine C (als calciumascorbaat)

     80 mg

Collageen UC-II® (waarvan 10 mg ongedenatureerd)

     40 mg

Vitamine D3 (als cholecalciferol)

     5 μg

Pharmox

Alle Pharmox producten zijn speciaal samengesteld volgend de meest recente wetenschappelijke inzichten. Bij Pharmox wordt alleen gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige grondstoffen van farmaceutische kwaliteit en zuiverheid. Alle productieprocessen vinden plaats onder de meest strenge richtlijnen. Op deze manier ben je gegarandeerd van het allerbeste voor de dieren waar je het meest om geeft.

Beoordelingen ()
Pharmox HK UC-II 60 Caps. Voor hond & kat, voor kraakbeen, spieren en de botten heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Pharmox HK UC-II 60 Caps. Voor hond & kat, voor kraakbeen, spieren en de botten


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: