opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Cazitel Plus XL. Voor grote honden vanaf 35 kilo, tegen spoelwormen, haakwormen en lintwormen.

Artikelnr: 875-1
(Prijs excl. btw) 12,83
13,98
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Cazitel Plus XL.

Verpakking   Prijs   Prijs per tablet

2 tabletten

  €   13.98

       € 6.99

10 tabletten

  €   62.95

       € 6.29

50 tabletten

  € 590.00

       € 5.90

 

Voor grote honden vanaf 35 kilo.

 

Cazitel Plus is een smakelijke tablet voor het ontwormen van uw hond.

Cazitel is werkzaam tegen spoelwormen, haakwormen en lintwormen.

 

Cazitel Plus is een breed werkend smakelijk ontwormingsproduct speciaal voor uw hond, door de werkzame stoffen goed werkzaam tegen verschillende soorten rondwormen en platwormen (lintworm).

 

Werkzame stoffen

De werkzame stoffen zijn Febantel, Pyrantelembonaat (pamoaat) en Praziquantel. De combinatie van deze stoffen zorgen ervoor dat de aanwezige gevoelige wormen in uw hond afsterven en naar buiten afgevoerd worden. Dit kan zichtbaar zijn in de ontlasting van uw hond tot enkele dagen na toediening.

 

Wormen

De wormen welke goed gevoelig zijn voor Cazitel plus zijn spoelwormen (volwassen en laat-onvolwassen vormen); haakwormen (volwassen); zweepwormen (volwassen) en lintwormen (volwassen en onvolwassen vormen).

Herbesmetting

Indien u uw hond ontwormt omdat er sprake is van of een vermoeden van een lintworminfectie, is het verstandig tevens te ontvlooien. Via vlooien kan uw hond (her)besmet raken met de lintworm.

 

Cazitel Plus XL samenstelling:

  • Cazitel Plus XL gearomatiseerd met varkensvlees bevat 175 mg Praziquantel, 175 mg Pyrantel (overeenkomend met 504 mg pyrantelembonaat) en 525 mg Febantel. De aanbevolen doseerfrequenties zijn: 15 mg/kg lichaamsgewicht febantel, 5 mg/kg lichaamsgewicht pyrantel (overeenkomend met 14.4 mg/kg pyrantelembonaat) en 5 mg/kg lichaamsgewicht praziquantel. Dit komt overéén met 1 Cazitel Plus XL tablet per 35 kg lichaamsgewicht.

 

Aan honden met een lichaamsgewicht boven 35 kg, kan 1 tablet van het Cazitel XL gegeven worden plus een passende hoeveelheid Cazitel plus tabletten overeenkomend met 1 tablet per 10 kg lichaamsgewicht.

 

Dosering Cazitel Plus XL in combinatie met Cazitel Plus

 

Gewichtsklasse

Combinatie tabletten

36 – 40 kg

1 Cazitel Plus XL tablet + ½ Cazitel Plus tablet

41 – 45 kg

1 Cazitel Plus XL tablet + 1 Cazitel Plus tablet

46 – 50 kg

1 Cazitel Plus XL tablet + 1½ Cazitel Plus tablet

51 – 55 kg

1 Cazitel Plus XL tablet + 2 Cazitel Plus tabletten

56 – 60 kg

1 Cazitel Plus XL tablet + 2½ Cazitel Plus tabletten

61 – 65 kg

1 Cazitel Plus XL tablet + 3 Cazitel Plus tabletten

66 – 70 kg

2 Cazitel Plus XL tabletten

 

Toediening

De tabletten zijn makkelijk toe te dienen, direct uit de hand, of met het voer vermengd. Honden hoeven voor of na behandeling niet nuchter te zijn. Bij twijfel over het lichaamsgewicht van uw hond, kunt u het beste eerst uw hond wegen om zeker te weten dat u de juiste dosering gebruikt. Resterende tabletdelen mogen niet meer gebruikt worden.

Cazitel plus niet gebruiken bij:

  • Honden tijdens de eerste 4 weken van de dracht. De aanbevolen dosis dient niet te worden overschreden bij de behandeling van drachtige teven.

  • Gelijktijdig gebruik met piperazine stoffen.

  • Gelijktijdig gebruik met andere cholinerge stoffen.

  • Niet gebruiken bij dieren met een bekende overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen of voor één van de hulpstoffen.

 

Let op

Deze producten worden in grote hoeveelheden ingekocht en per bestelling verzonden. Daardoor worden de producten bij de bestellingen zonder de originele verpakking en bijsluiter verzonden. Voor de dosering, toediening en andere relevante informatie kunt u terecht op de productpagina van het desbetreffende product.

 

KLIK HIER VOOR DE BIJSLUITER CAZITEL PLUS XL.

Beoordelingen ()
Cazitel Plus XL. Voor grote honden vanaf 35 kilo, tegen spoelwormen, haakwormen en lintwormen. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Cazitel Plus XL. Voor grote honden vanaf 35 kilo, tegen spoelwormen, haakwormen en lintwormen.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: