opc_loader

Wishlist

Promotion
Review
No Reviews

Vetramil Clean. Voor het reinigen en verzorgen van wondjes en abcessen.

Item No.: 861
(Price excluding VAT) 11,48
13,89
Add to wishlist
Description

Vetramil Clean.

 

Te gebruiken in open en vervuilde wonden. De spoelvloeistof heeft een reinigende werking en zorgt tevens voor een ideaal milieu voor het herstel van de wond.

 

De honing heeft een hoog enzymgehalte en een lage pH. Het enzymglucose oxidase zorgt in een vochtig milieu voor een langzame afgifte van zeer kleine concentraties waterstofperoxide. Lage concentraties waterstofperoxide werken zuiverend en sparen de kwetsbare huid. Door toevoeging van propyleenglycol verspreidt de vloeistof zich goed en geeft het een licht indrogend effect.

Vetramil Clean houdt het schoon, maar zorgt ook dat de wond niet afgesloten wordt, waardoor vuil er uit kan en de wond nog wel kan ademen.

 

Natuurlijke hulpbronnen

Honing wordt gemaakt door honingbijen die daarvoor de nectar uit bloemen verzamelen. De nectar wordt door honingbijen geconcentreerd tot zuivere, enzymrijke honing.

Al sinds de oudheid staat honing bekend om zijn weldadige eigenschappen voor de huid. Natuurlijke antioxidanten en enzymen zuiveren  en kalmeren de huid.

 

Een must-have voor in je EHBO kist. Deze spoelvloeistof kan gebruikt worden in open en vervuilde wonden, de spoelvloeistof heeft een reinigende werking en zorgt tevens voor een ideaal milieu voor het herstel van de wond.

 

GEBRUIKSAANWIJZING:

Abcessen moeten open zijn voor behandeling.
- 1 tot 2 maal daags behandelen met een adequate hoeveelheid spoelvloeistof afhankelijk van de grootte van de aangedane plek
- spoelbehandeling herhalen totdat de aangedane plek schoon blijft
- de behandeling kan worden gestopt als alle vuilophoping is verwijderd en de aangedane plek tot rust is gekomen

 

VETRAMIL CLEAN :

100ML. ( € 13,89 )

250ML. ( € 23,10 )

 

BESTANDDELEN:

Honing, Propylene glycol,

Aqua purificata, polysorbate 80 NF

Reviews ()
Vetramil Clean. Voor het reinigen en verzorgen van wondjes en abcessen. does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.
Vetramil Clean. Voor het reinigen en verzorgen van wondjes en abcessen.


Matching Products For:

Alternative Products For: