opc_loader

Wishlist

Review
No Reviews

Espree Detangling & Dematting spray 355ml.

Item No.: 20006
(Price excluding VAT) 14,01
16,95
Add to wishlist
Description

Espree Detangling & Dematting spray 355ml.

Een heerlijke anti-klitspray die knopen en klitten uit de vacht verwijdert en niet uitgespoeld hoeft te worden!
Ontklit en verzorgt
Maakt de vacht minder statisch

De Espree Detangling & Dematting spray is een heerlijke anti-klitspray die knopen en klitten uit de vacht verwijdert en niet uitgespoeld hoeft te worden! Ook maakt het de vacht minder statisch. Kortom, deze spray ontklit en verzorgt.
 
In de natuur houden dieren zichzelf schoon door zich te wassen, te rollen en te schuren. Onze honden en katten doen dit ook. Maar een hond vindt het niet erg om een beetje te stinken en lekker zanderig te zijn, wij baasjes vinden dat minder fijn. Daarom is er Espree.
 
Espree is een natuurlijke, uiterst veilige en effectieve serie verzorgende én probleemoplossende producten speciaal ontwikkeld voor de dierenvacht. Alle Espree producten zijn gebaseerd op een formule van Aloë Vera, kruidenmixen gecombineerd met natuurlijke oliën, natuurlijke vitamines en overige organische grondstoffen. Alles wat door Espree geproduceerd wordt moet effectief zijn en bewezen onschuldig voor mens en dier. De samenstelling moet bij gebruik op het dier de groei van gevaarlijke bacteriën schimmels en andere micro-organismen bestrijden, voorkomen of minstens afremmen. De producten van Espree zijn vrij van agressieve chemicaliën en onnodige bestanddelen, veilig in gebruik en dierproefvrij. Ook zijn de shampoos van Espree zeer zuinig in gebruik (sterk geconcentreerd). Er zijn verschillende varianten voor verschillende gebruiksdoeleinden: 

> therapeutische hondenshampoo;
> hypo allergene hondenshampoo;
> kleurversterkende hondenshampoo;
> conditioners voor de hond;
> vachtverzorgende sprays voor de hond;

> anti-vlo en teekproducten voor de hond. 

Dosering en toepassing: 

Goed schudden en de vacht insprayen voor of na het wassen.

Test voor gebruik op een klein stukje huid om overgevoeligheidsreacties te voorkomen. Indien er toch een overgevoeligheidsreactie plaatsvindt, dien je de huid langdurig spoelen met kraanwater. Het product buiten bereik van kinderen bewaren en aanraking met ogen en slijmvliezen vermijden.

Samenstelling: 

Gezuiverd water, Aloë Vera (hydrator), Panthenol (conditioner), Jojoba (vochtinbrenger), Vitamine A, D en E, Conditioner.

Reviews ()
Espree Detangling & Dematting spray 355ml. does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.
Espree Detangling & Dematting spray 355ml.


Matching Products For:

Alternative Products For: