opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Hilton Herbs Bye Bye Itch 2kg.. Kruidenmix tegen zomereczeem bij paarden.

Artikelnr: 106-010
(Prijs excl. btw) 34,85
37,99
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Hilton Herbs Bye Bye Itch 2kg.

De kruidenmix tegen jeuk bij paarden, voor een gezonde vacht, manen en staart in de lente en het zomer.
Te gebruiken bij: zomereczeem, zomerschuren, jeuk.


Doet precies wat het etiket zegt!
BYE BYE ITCH is geformuleerd om te helpen bij de bestrijding van seizoensgebonden jeuk bij alle paardachtigen.
Het supplement is rijk aan essentiële vetzuren (EFA’s), van vitaal belang voor het behoud van de huid en cellulaire integriteit en het stimuleren van de natuurlijke weerstand tegen allergenen en irritaties.
Het supplement bevat ook kruiden die een reinigende en verzachtende anti-allergeen werking bieden.

BYE BYE ITCH is ontworpen om te worden gevoerd aan paarden en pony’s in de maanden voorafgaand aan en tijdens het ’jeuk’ seizoen.
De mix is uitgebreid getest in het Verenigd Koninkrijk, waar 93% van de deelnemers aan de proef aangaven dat het voeren van BYE BYE ITCH aanzienlijk hun paard of pony had geholpen.

Zomereczeem komt meestal alleen in de warmere periodes van het jaar voor.
Dit kan komen door het kleine mugje (Culicoides) maar kan ook veroorzaakt worden door verkeerde ( te `rijke` ) voeding.
Bye Bye Itch helpt bij het reinigen van het bloed en versterkt het natuurlijke immuunsysteem van het paard waardoor de allergische reactie wordt gereduceerd.
Deze mix bevat ook kruiden die rijk zijn aan zwavel, deze zwavel wordt door het paard door de poriëvan de huid afgescheiden, wat helpt om de huid te reinigen en zo de heling bevorderd.
Het paard verspreidt zo ook een lichaamsgeur die mild vliegafwerend werkt.
Voor paarden of pony`s die gevoelig zijn voor deze problemen wordt aanbevolen om van maart tot eind september Bye Bye Itch te voeren.
In de herfst en winter kan voor deze paarden en pony’s een onderhoudsdosering worden aangehouden.

BESTANDDELEN:
Lijnzaad, biergist, plantaardige houtskool, Boekweit, brandnetel, Diatomeeënaarde

DOSERING:
Pony`s tot een stokmaat van 135 cm. 1 - 2 schepjes per dag.
Pony`s met een stokmaat van 136 cm. Tot 158 cm. 2 - 3 schepjes per dag.
Paarden met een stokmaat van 159 cm en groter 4 schepjes per dag.

BYE BYE ITCH is verkrijgbaar in:

2 kilo

Bye Bye Itch voor paarden, pony's en ezels is een speciaal samengesteld, 100% natuurlijk kruidensupplement rijk aan essentiële vetzuren ter ondersteuning van:

  • Een stevige huid en huidcellen
  • De natuurlijke weerstand tegen allergenen en huidirritatie
  • De verwijdering van gifstoffen uit het lichaam.


Zomereczeem drijft een paard – en zijn eigenaar – tot waanzin. De vreselijke jeuk ontstaat door een allergische reactie op de beet van een klein insect: een kleine stekende mug die ook wel knut wordt genoemd. De Latijnse naam voor deze stekende muggen is Culicoides. De allergische reactie op het speeksel van de knut, dat na de beet in de huid van je paard achterblijft, kan tot ernstige huidirritatie leiden bij je paard.

De jeuk zorgt ervoor dat je paard wil krabben: hij gaat schuren tegen alles wat los en vast zit om die frustrerende jeuk maar kwijt te raken. Vaak schuurt hij door tot de huid kapot gaat. De huid kan op die plekken verdikken en in ernstige gevallen kan een huidinfectie ontstaan. Zomereczeem ontstaat vaak bij de manen en de staartwortel, maar kan ook op andere plekken van het lichaam voorkomen. Vooral robuuste, sobere paardenrassen zijn vatbaar voor zomereczeem.

Bye Bye Itch is speciaal samengesteld om te worden gevoerd aan paarden en pony's in de maanden voorafgaand aan en tijdens het 'jeukseizoen'. Bovendien kun je Bye Bye Itch in een lagere dosis aan je paard geven in de wintermaanden om extra ondersteuning te bieden, zodat je paard met een goede natuurlijke afweer de lente ingaat. Gebruik in combinatie met onze Bye Bye Itch Lotion voor een optimaal resultaat.

Hilton Herbs Bye Bye Itch is uitgebreid getest in het Verenigd Koninkrijk, waar 93% van de deelnemers aan de proef meldden dat het voeren van Bye Bye Itch hun paard of pony aanzienlijk had geholpen.

Bye Bye Itch bevat lijnzaad (lijnzaad) dat Hilton Herbs voor dit supplement heeft geselecteerd omdat het zo rijk is aan essentiële vetzuren.
Essentiële vetzuren worden 'essentieel' genoemd omdat ze essentiële (noodzakelijke) componenten zijn van celmembranen en alleen kunnen worden verkregen via het dieet: het lichaam kan ze niet zelf aanmaken. Essentiële vetzuren komen voor in twee verschillende soorten: Omega 3 vetzuren komen voor in lijnzaad, sojabonen en vette vis
 (sardines, zalm, etc.). Omega 6 vetzuren zijn te vinden in noten, zonnebloempitten, etc.

Lijnzaad bevat ook: fyto-oestrogenen, flavonoïden, een complexe reeks aminozuren en micronutriënten zoals thiamine (Vit B1), Riboflavine (Vit B2), Niacine (Vit B3), Pantotheenzuur (B5), Vitamine B6, Vit C, Calcium, ijzer, magnesium, fosfor, kalium en zink.

Ingrediënten:
Lijnzaad, Biergist, Geactiveerde kool, Boekweit, Brandnetel, Diatomeeënaarde.

Aanbevolen dosering:
Stokmaat:
Tot 128cm – Dagelijks 1 schepje
128-148cm – Dagelijks 2 schepjes
148-158 cm – Dagelijks 3 schepjes
158-168 cm – Dagelijks 4 schepjes
168 cm en groter – Dagelijks 4 – 5 schepjes
De aanbevolen dosering bij voorkeur over twee maaltijden per dag verspreiden.

Aanvullend op Bye Bye Itch bevelen we Hilton Herbs Bye Bye Itch lotion aan: voor de verzorging van door zomereczeem aangedane plekken op de huid.

Verkrijgbaar in: 2 kg verpakking. Over het algemeen is een 2 kg verpakking voldoende voor ongeveer 6-8 weken, uitgaand van een paard van ongeveer 1.60m.


 

Beoordelingen ()
Hilton Herbs Bye Bye Itch 2kg.. Kruidenmix tegen zomereczeem bij paarden. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Hilton Herbs Bye Bye Itch 2kg.. Kruidenmix tegen zomereczeem bij paarden.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: