opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Primeval Stressless injector PAARD 30gr. Een uniek rustgevend supplement, dat uw paard helpt om zich te ontspannen.

Artikelnr: 003-095

 Primeval Stressless Injector, voor een snelle aanpak van stress en nervosiiteit! 

(Prijs excl. btw) 10,82
11,79
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Primeval Stressless injector PAARD 30gr.

PrimeVal StressLess is een 100% natuurlijk rustgevende aanvulling op de voeding, dat uw paard helpt te ontspannen tijdens wedstrijden en acute stresssituaties.
Naast PrimeVal StressLess "Classic" is er nu ook de PrimeVal StressLess Injector!
Een handige "one-shot"dosis voor onderweg en op concours.
De rustgevende kruiden in combinatie met essentiële aminozuren helpen gespannenheid en stress te verminderen, zonder dat de alertheid wordt beïnvloed. PrimeVal StressLess geeft geen bijwerkingen.

Uw paard blijft koel in het hoofd en bij de les!

PrimeVal StresssLess® is een uniek rustgevend supplement, dat uw paard helpt om zich te ontspannen. De rustgevende kruiden en voedingsstoffen in PrimeVal StressLess® versterken elkaar, waardoor de stressgevoeligheid van het paard op meerdere punten wordt aangepakt.


Het is zeer geschikt voor gebruik bij stressmomenten zoals het zadelmak maken, (op)scheren, bezoek aan de hoefsmid en dierenarts of wedstrijden. Met de PrimeVal StressLess Injector® realiseert u een snelle aanpak van stress. De rustgevende kruiden in combinatie met essentiële aminozuren helpen gespannenheid en stress te verminderen, zónder dat het ten koste gaat van de alertheid van uw paard. Uw paard blijft alert en geconcentreerd en kan op topniveau blijven presteren. Uw paard blijft koel in het hoofd én bij de les. Met PrimeVal StressLess® kunt u uw paard op een ontspannen en simpele manier vertrouwd laten raken met zaken waarvan hij anders gestrest zou raken.

- voor stressgevoelige paarden

- voor angstige paarden, bijvoorbeeld tijdens vervoer of dierenartsbezoek

- voor paarden die op concours nerveus (kijkerig) zijn

Aanbevolen dosering

Voor de behandeling van acute stress, verdeelt u de gehele inhoud van de injector achter op de tong van het paard (450-600 kg).

Voor pony’s gebruikt u een halve spuit.
Draai hiervoor de doseerring tot halverwege de stang.
Dit doet u één uur vóór het stressmoment.

Vrij van Suiker en Doping!

Hoe lang is de Primeval stressless inj paard werkzaam na toediening?
Het L-theanine heeft een zeer snelle werkzaamheid (na 30 minuten). De kruiden werken op een iets langere termijn. Er kunnen individuele verschillen zijn, paarden kunnen gevoelig of minder gevoelig reageren op de ingrediënten. Algemeen kan worden gesteld dat de stoffen na 48 uur uit de bloedbaan zijn verdwenen.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. 

Samenstelling

kruiden, mineralen, vitaminen, aminozuren.

Beoordelingen ()
Primeval Stressless injector PAARD 30gr. Een uniek rustgevend supplement, dat uw paard helpt om zich te ontspannen. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Primeval Stressless injector PAARD 30gr. Een uniek rustgevend supplement, dat uw paard helpt om zich te ontspannen.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: