opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Human Cortaflex Ultra Capsules 450mg. 60 st.

Artikelnr: 001-257
(Prijs excl. btw) 42,16
45,95
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Human Cortaflex Ultra Capsules 60 stuks
 

Cortaflex Ultra® is een geavanceerd premium supplement voor diegenen die het hoogst mogelijke niveau van gewrichtsondersteuning eisen. Wetenschappelijk geformuleerd met alleen de beste en meest innovatieve ingrediënten. In het midden van Cortaflex Ultra® is onze zeer verfijnde glucosamine-complex, met de perfecte verhouding van glucosamine / chondroïtine / hyaluronzuur voor structurele en functionele ondersteuning. Vitamine C draagt ​​bij aan de vorming van collageen voor de functie van kraakbeen, terwijl mangaan bijdraagt ​​aan de vorming van bindweefsel. 

Cortaflex Ultra® biedt ook 3 uitstekende plantaardige ingrediënten​ We gebruiken een kurkuma extract gestandaardiseerd naar 95% curcumine, de hoogste graad van extract die je kunt bereiken met een volle 100 mg curcumine per portie! Nieuw in de formule, we hebben de sterkste ter wereld toegevoegd en klinisch gevalideerd boswellia serrata-extract, AquaLOX®.


Dit unieke materiaal is gestandaardiseerd naar een ongeëvenaard 78% Acetyl-11-keto-β-boswellic zuur (AKBA) - de belangrijkste actieve gedachte om een ​​belangrijke rol te spelen bij het behouden van de gezondheid en flexibiliteit van de gewrichten. Klinische studies tonen aan dat mensen 40 mg AquaLOX gebruiken® dagelijkse ervaringsresultaten na slechts 3-5 dagen! Ten slotte hebben we zwarte peper-extract toegevoegd in de vorm van 5 mg BioPerine® - natuurlijke biobeschikbaarheidsverbeteraar! Gestandaardiseerd naar 95% piperine, BioPerine® heeft aangetoond dat het de opname van ingrediënten in het algemeen met 30% verbetert!


Alle producten van Equine America worden geleverd met een 30-dagen geld terug garantie die al met Countr werken Cortaflex Ultra® het verstrekken van resulteert in slechts 7 dagen!


Wat zijn de voordelen van Cortaflex Ultra?

 • Gouden standaardondersteuning voor gewrichtsverzorging (glucosamine HCL, chondroïtinesulfaat, hyaluronzuur)

 • Micronutriënten ter ondersteuning van de vorming van collageen, kraakbeen en bindweefsel (mangaan, vitamine C)

 • Krachtige antioxidanten (boswellia serrata-extract, curcumine, zwarte peper-extract)

 • Bevat 's werelds sterkste, klinisch geteste boswellia serrata-extract - AquaLOX® gestandaardiseerd op 78% acetyl-11-keto-β-boswellic acid (AKBA).

 • Biologische beschikbaarheid van de formule verbeterd door BioPerine® (extract van zwarte peper).


Cortaflex Ultra® is een geavanceerd, premium gewrichtssupplement voor diegenen die ondersteuning van het hoogste niveau eisen. Wetenschappelijk geformuleerd met alleen de beste en meest innovatieve ingrediënten, Cortaflex Ultra® helpt de gezondheid van elk gewricht in uw lichaam te ondersteunen tegen de dagelijkse stress en spanningen van het leven en verbetert het gevoel van mobiliteit in uw gewrichten

 • BEST VERKOPENDE FORMULE - met meer dan Wereldwijd 2 miljoen flessen verkocht!

 • KRACHTIGE NATUURLIJKE BOTANICALIËN - Met Kurkuma-extract (95% curcumine) en klinisch bewezen AquaLOX® Boswellia - 's werelds sterkste en wetenschappelijk gevalideerde Boswellia Serrata-extract, gestandaardiseerd tot een ongeëvenaard 78% AKBA (Acetyl-11-keto-β-boswellic zuur) om de gezondheid en flexibiliteit van de gewrichten te helpen behouden

 • MAXIMALE KRACHT - een verfijnde Glucosamine-complex biedt de perfecte verhouding van glucosamine chondroïtine en hyaluronzuur voor structurele en functionele gezamenlijke ondersteuning.

 • MICRONUTRIËNTEN - antioxidant Vitamine C helpt bij het opbouwen van collageen voor de functie van kraakbeen, terwijl mangaan draagt ​​bij aan de vorming van bindweefsel. 

 • LANGZAME VRIJGAVE EN GEMAKKELIJK OPGENOMEN - langzame afgifte, zuurbestendige DRcaps® bieden bescherming en Extract van zwarte peper (in de vorm van Bioperine® helpt absorptie.

 • ZIE RESULTATEN IN SLECHTS 7 DAGEN - als u niet 100% tevreden bent, bieden wij een 30 dagen volledige geld-terug-garantie.


​DOSERING:

Dagelijkse portie: 2 capsules Porties per container: 30 dagen  

Neem dagelijks 2 capsules met water, vlak voor een maaltijd *

* De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan voor gebruik uw arts of een medische professional. Stop het gebruik en neem onmiddellijk contact op met een arts als er bijwerkingen optreden. Dit product is niet geschikt voor vegetariërs of veganisten.


Ingrediënten:

Glucosamine Complex (Glucosamine HCL [Schaaldier], Chondroïtinesulfaatnatrium, hyaluronzuur), capsuleomhulsel (hypromellose, gellangom), kurkuma-extract (95% curcumine), AquaLOX® (boswellia serrata-extract), ascorbinezuur, mangaanbisglycinaat, BioPerine® (extract van zwarte peper).

Allergenenadvies: Voor allergenen, zie ingrediënten in pin.

Belangrijkste ingrediënten per portie

Glucosamine Complex 800mg

Aqualox Boswellia 40mg

Vitamine C 20mg

Zwarte Peper extract 5mg

Curcumine 100mg

Mangaan 1mg

Beoordelingen ()
Human Cortaflex Ultra Capsules 450mg. 60 st. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Human Cortaflex Ultra Capsules 450mg. 60 st.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items