opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Battles Pluimvee Easyverm 250gr. Tegen wormen in pluimvee.

Artikelnr: 250
(Prijs excl. btw) 15,55
16,95
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Battles Pluimvee Easyverm 250gr. / Battles Poultry Easyverm 250gr. 

Gevogelte kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan insecten en larven uit de grond, de meeste van deze zullen nuttig zijn, maar sommige kunnen mogelijk parasitaire zijn.
Parasitaire wormen hebben een negatief effect op de gezondheid van pluimvee.
Battles Pluimvee Wurmax zorgt op een natuurlijke manier voor ondersteuning en onderhoud van een normale darmfunctie en all round gezondheid in tijden van parasitaire uitdaging.


Het bevat een selectie van 9 belangrijke kruiden zoals alsem en knoflook, is verrijkt met ijzer om te helpen beschermen tegen bloedarmoede en bevat Echinacea, wat goed is voor het immuunsysteem.

De ingrediënten zijn : Knoflook, tijm, munt, Elecampane, Echinacea, Alsem, kaneel, anijs, gember, ijzersulfaat, calciumcarbonaat en Tarwe.

De aanbevolen dosering is : 2,5 g ( 1 volle 2,5 ml schep ) voor elke vogel voor 1 week per maand, een halve dosis kan worden toegediend als een onderhoudsdosis op een dagelijkse basis indien gewenst.

Beoordelingen ()
Battles Pluimvee Easyverm 250gr. Tegen wormen in pluimvee. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Battles Pluimvee Easyverm 250gr. Tegen wormen in pluimvee.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: