opc_loader

Wensenlijst

Barrier Red Mite Concentrate. Tegen bloedluis op pluimvee, geschikt voor biologische bedrijven.

Artikelnr: 517
(Prijs excl. btw) 33,90
36,95
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Barrier Red Mite Concentrate. 

 

Geschikt voor biologisch organische bedrijven, voor pluimvee en andere vogels.

 

Rode Mijt Concentraat of poeder is een effectief afweermiddel dat wordt toegepast op pluimvee als een pro-actieve '0p de vogel' afweermiddel voor besmetting of een bestaand probleem van bloedluis te verhelpen.

Deze formulering gebruikt alleen 100% natuurlijke ingrediënten.

Het werkzame bestanddeel is een synergiseerde tropische plant extract gemengd met een mix van kruiden en etherische oliën, die alle zeer effectief bewezen zijn tegen alle soorten mijten en luizen.


Het product wordt geleverd in twee applicatie methoden:
Een poeder - om op pluimvee te poederen voor een langdurig effect.
Een vloeibaar concentraat - voor directe bestrijding en  toepassing.

 

Deze formulering maakt gebruik van 100% natuurlijke ingrediënten die bekend staan om hun uitstekende eigenschappen om pluimvee en andere vogels grondig te ontdoen van alle soorten mijt en luizen.

Het werkzame bestanddeel is een synergiseerd tropische plant extract gemengd met een mix van kruiden en etherische oliën, die bewezen en erg effectief voor dit doel zijn.

 

Volledig HSE Goedgekeurd - Licence No. 8719 .:

In overeenstemming met de Biocidenrichtlijn, vereist regelgeving dat elk product dat in 1 of andere vorm een afweermiddel is een goedkeuring en licentienummer krijgt van de Health & Safety Executive (HSE). Deze goedkeuring vereist dat het actieve ingrediënt (Ai) wordt vermeld op het etiket samen met de hoeveelheid van Ai dat wordt gebruikt.

Barrier Animal Healthcare zijn verzekerd van de goedkeuring en het licentie nummer 8719 voor dit product.

Gebruik biociden veilig. Lees altijd het etiket en de productinformatie voor gebruik.

 

Geschikt voor gebruik in de biologische bedrijven:

Ontwikkeld voor gebruik in de intensieve veehouderij systemen, maar ook geschikt voor gebruik in de biologische bedrijven, omdat het valt in de vrijgestelde categorie van producten die uitsluitend plantaardige oliën als actieve ingrediënten gebruiken, zoals vermeld in bijlage IIB ( pesticiden), van Verordening (EEG) nr 2092/91 (zoals gewijzigd).

 

GEBRUIKSAANWIJZING:

Red Mijt Concentreer: Rode mijt is een nachtelijk schepsel dus het is best om de vogels in te spuiten in de schemer/avond.
Dim de lichten zo laag als praktisch mogelijk om onnodige onrust onder de vogels te vermijden.
Vergeet niet dat de rode mijt kan overleven zonder de vogel voor maximaal 36 weken.


Vloeibaar concentraat: Goed schudden.

Te gebruiken als een algemeen preventief middel, verdun het product 1 deel concentraat op 50 delen water (500 ml. fles zal 25 liter kant en klaar product maken).

Om een ??bestaand probleem op te lossen, verdun 1 deel concentraat op 20 delen water (500 ml fles zal 12.5 liter van gebruiksklare product maken).

Normaliter wordt het product via een rugspuit en direct boven het pluimvee toegepast.

Schudden voor direct en gelijkmatig sproeien over de vogels. Herhaal dit binnen 7 dagen.

 

Ook verkrijgbaar als poeder applicatie: Dit product is ook verkrijgbaar als een poeder applicatie om op de vogels te poederen of als stofbad te fungeren.
Steriliseerbare maïs wordt gebruikt als de drager en in tegenstelling tot andere dragers, zal het niet metaboliseren via snijwonden, schaafwonden, korsten, of droge schilferige huid en zo granulomen vormen.


Strooi Rode Mijt poeder over de vogels.

Afhankelijk van besmetting, kan het poeder om de andere dag worden gebruikt. Als u worden beïnvloed door stof allergieën, is het raadzaam om een ??masker te dragen tijdens de applicatie.

 

 

Beoordelingen ()
Barrier Red Mite Concentrate. Tegen bloedluis op pluimvee, geschikt voor biologische bedrijven. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Barrier Red Mite Concentrate. Tegen bloedluis op pluimvee, geschikt voor biologische bedrijven.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: