opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Equimax Ontwormpasta (700kg.)

Artikelnr: 500-017

Ontwormpasta met Ivermectine en Praziquantel.

(Prijs excl. btw) 32,98
35,95
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Equimax Ontwormpasta

Breedspectrum ontwormingspaste met Ivermectine en Praziquantel, voor paarden en ponies tot 700 kilo.
Beschermd ook tegen lintworm en horzellarven.
Geadviseerd wordt om deze pasta 2x per jaar toe te dienen, bij voorkeur in het voor- en najaar.

Equimax is een ontwormingsmiddel voor paarden. Met 2 werkzame bestanddelen, ivermectine en praziquantel, heeft Equimax het breedst mogelijke werkingsspectrum. Equimax is de eerste alles-in-één ontwormer, die effectief tegen alle schadelijke nematoden, cestoden en horzellarven bij paarden en pony's in één dosering.
Door de formulering met 14% praziquantel  is Equimax effectief tegen alle lintwormspecies. Recente onderzoeken tonen aan dat er een relatie bestaat tussen de aanwezigheid van lintworminfecties en de kans op ileo-caecale kolieken bij paarden.veilig voor veulens

Tenminste twee behandelingen per jaar met Equimax beschermen het paard effectief tegen de schadelijke gevolgen van lintworminfecties. Daarnaast biedt Equimax een brede bescherming tegen nematoden (tot 10 weken na toediening) en horzellarven. Equimax kan veilig toegediend worden aan alle paarden, pony's, (drachtige) merries, (dek)hengsten en veulens vanaf een leeftijd van 2 weken.

Voor een effectieve ontworming van het paard is een goede dosering van groot belang. De dosering van ontwormmiddelen is afhankelijk van het lichaamsgewicht. 40% van de volwassen warmbloedpaarden in Nederland weegt tussen de 600 en 700 kg. Eén doseerspuit Equimax is voldoende voor de ontworming van een paard tot 700 kg lichaamsgewicht. De innovatieve doseerspuit garandeert een nauwkeurige en gemakkelijke toediening.
EQUIMAX van Virbac.

Beoordelingen ()
Equimax Ontwormpasta (700kg.) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Equimax Ontwormpasta (700kg.)


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items