opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Permanent Spray 500ml.

Gebruiksklare spuitbus tegen vliegen is te gebruiken in verblijfplaatsen voor vee.

(Prijs excl. btw) 11,46
12,49

Permanent Spray 500ml.

  • 500ml.
  • 12x 500ml. (+ €118,91)
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Permanent Spray 500ml.
 

Voor het bestrijden van vliegen in stallen/verblijfplaatsen voor vee en pluimvee.

Werkt 4- 6 weken.

De Permanent Spuitbus is een vliegenbestrijdingsmiddel voor de omgeving van vee. De twee werkzame werkstoffen Permethrin en Pyrethrinen zorgen voor een snelle en langdurige werking.
Permanent Spray van Edialux kan als vliegenbestrijdingsmiddel in verblijfplaatsen voor vee en pluimvee toepassen. Het vee mag op stal blijven maar voorkom dat de dieren met het spuitmiddel worden geraakt. Melkgerei, voer- en drinkbakken tijdens de behandeling afdekken of verwijderen.
De Permanent spray is niet voor gebruik op dieren.
 

Permanent Spuitbus bevat de werkzame stoffen Permethrin en Pyrethrum. Pyrethrum zorgt voor effectieve bestrijding van de vliegen en Permethrin zorgt voor een brede dekking van het behandeld oppervlak. Voor doeltreffende werking is minimaal gebruik van de spuitbus voldoende. Er vindt een prikkeling van het zenuwstelsel plaats die de dood van het insect tot gevolg heeft. Permanent Spuitbus combineert een hoge effectiviteit met een zeer lage giftigheid voor zoogdieren.


Eigenschappen
- Klaar voor gebruik.
 

GEBRUIKSAANWIJZING:
Behandel alle plaatsen waar vliegen zich meestal bevinden, zoals ramen, raamkozijnen en plafonds. Per m² oppervlak ongeveer 15 seconden spuiten. De inhoud van de spuitbus is voldoende voor 20 m² oppervlakte. De werkingsduur bedraagt 4-6 weken; indien noodzakelijk kan de behandeling dan worden herhaald. Bij gebruik van de Permanent Spuitbus dient u voer, drinkbakken en melkapparatuur vooraf te verwijderen of af te dekken.

Let op: Het middel is niet bestemd voor een grote ruimtebehandeling.


Bevat: 0,59% Permethrin en 0,06% Pyrethrum. Pyrethrum zorgt voor een snelle doding van de aanwezige vliegen. Permethrin heeft een snelle en langdurige werking (4 tot 6 weken).

Het middel mag uitsluitend worden toegepast door:
- Personen die in het bezit zijn van een vakbekwaamheidsdiploma ongediertebestrijding dat is afgegeven of verlengd door een door de Minister van VROM geregistreerde instelling of geregistreerd bedrijf en dat niet ouder is dan vijf jaren
- Personen die in het bezit zijn van een door de Minister van VROM afgegeven bewijs van gelijkstelling dan wel een verlenging daarvan, dat niet ouder is dan vijf jaren
- Agrarische ondernemers die het middel op eigen bedrijf gebruiken

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
 

PERMANENT SPRAY

 Permanent Spray 500ml.

€  12,49

 Permanent Spray 12x 500ml. 

€  10,95

Beoordelingen ()
Permanent Spray 500ml. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Permanent Spray 500ml.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items