opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Equine America Cortaflex HA Super Fenn Super Strenght HA Solution

Artikelnr: 000-063

Cortaflex HA Super Fenn Super Strength Solution van Equine America is een supplement voor de ondersteuning van vitaal gewrichtsweefsel bij paarden

(Prijs excl. btw) 68,71
74,89

Equine America Cortaflex HA Super Fenn Super Strength Solution

 • 1Ltr.
 • 2x 1Ltr. + €68,89
 • 5Ltr. + €170,00
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Equine America Cortaflex HA Super Fenn Super strength Solution 
 

De gewrichten van sportpaarden worden blootgesteld aan extreme krachten tijdens zowel training als wedstrijd, en kraakbeen en gewrichtsvloeistof zijn vaak de eerste gebieden die tekenen van slijtage vertonen. Kraakbeen is het sponsachtige, elastische materiaal dat de uiteinden van de botten in een gewricht bedekt, werkt als een belangrijke schokdemper en helpt wrijving te verminderen. Gewrichts- of gewrichtsvloeistof moet dik en stroperig zijn om het gewricht te baden en te smeren, en dient ook als een vitale schokdemper.


Cortaflex® HA Super Fenn-oplossing biedt de nutritionele bouwstenen om de gespecialiseerde cellen in kraakbeen, chondrocyten genaamd, te helpen het herstelproces in stand te houden, en levert hyaluronzuur om een ​​gezond gewrichtsvocht te helpen behouden.
 

Wat zijn de voordelen van Cortaflex® HA Super Fenn-oplossing?

 • Ondersteunend kraakbeen (collageen, MSM en mangaan)

 • Antioxidant verdediging (MSM en koper)

 • Ondersteuning van gewrichtsvloeistof (hyaluronzuur)

 • Gewrichts- en bindweefselondersteuning (MSMmangaan en silicium)

 • Ondersteuning van een normale ontstekingsreactie (BoswelliaYucaMSM)

 • BETA NOPS en UFAS geaccrediteerd, zodat onze producten geen verboden stoffen bevatten en zijn geschikt voor paarden die deelnemen aan de FEI-reglementen en de Racing Rules.

 • Beproefd en getest - met meer dan 2 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd.


Geschikt voor

 • Prestatie- of wedstrijdpaarden.

 • Oude paarden met aanzienlijke slijtage.


DOSERING:
Voor paard van 500 kg; bij hard werken: 30 ml per dag. Voor onderhoud; 15 ml per dag. Maximaal; 30 ml per dag.
 

Equine America Cortaflex HA Super Fenn Super Strenght Solution

 Equine America Cortaflex HA Super Fenn Super Strength Solution 1Ltr.

€  74,89

 Equine America Cortaflex HA Super Fenn Super Strength Solution 2x 1Ltr.

€ 71,89 / € 143,78

Equine America Cortaflex HA Super Fenn Super Strength Solution 5Ltr.

€  244,89


Collageen - een belangrijke verbinding die nodig is om de op water gebaseerde matrix of het structurele raamwerk van het kraakbeen te produceren, om het kracht en elasticiteit te geven. We kunnen met trots bevestigen dat we een duurzame en ethische bron van zeecollageen gebruiken.

Hyaluronzuur - een belangrijke glycosaminoglycaan (GAG) die helpt om de viscositeit van de gewrichtsvloeistof op peil te houden, het gewricht te smeren en als schokdemper werkt.

Aminozuren om de bouwstenen te leveren voor de productie van de aminosuikers zoals glucosamine, dat een structurele subeenheid is bij de productie van andere glycosaminoglycanen (GAG's) die zich binden aan de collageenmatrix om sterk en functioneel kraakbeen te helpen behouden.

Belangrijke sporenelementen, waaronder mangaan, silicium en koper, die allemaal een belangrijke rol spelen bij de productie van structurele verbindingen zoals chondroïtine, evenals bij de productie van collageen en hyaluronzuur.

MSM - biedt een natuurlijke, biologisch beschikbare vorm van zwavel, een belangrijk mineraal voor de binding van verbindingen in het kraakbeenraamwerk, om de sterkte te vergroten en ook om een ​​normale ontstekingsreactie te behouden.

Boswellia en Yucca - om antioxidanten en andere belangrijke fytochemicaliën te leveren om de gezondheid en het comfort van de gewrichten te ondersteunen, evenals een normale ontstekingsreactie.


Additieven (per kg): Technologische additieven: Monokiezelzuur E551a 1500 mg. Nutritionele toevoegingsmiddelen: mangaan (3b504 mangaanchelaat van glycinehydraat) 1660 mg, koper (3b414 koper (II) chelaat van glycinehydraat) 800 mg, vitamine B6 (3a831 pyridoxinehydrochloride) 250 mg. Sensorische toevoegingen: 2b Boswellia 15000 mg, 2b Yucca Schidigera 16.5 mg, Glycine (2b17034) 7000 mg.


Samenstelling: Water, Gist (delen daarvan), Methylsulfonylmethaan (MSM), Collageen (Marine), Hyaluronzuur


Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit 8.0%

Ruwe as <1.0%

Ruw vet <1.0%

Natrium <1.0%

Ruwe celstof <1.0%

Vocht 70.76%


Belangrijkste ingrediënten

Collageen 1120mg

MSM 2500mg

Hyaluronzuur150mg

Mangaan 50mg

Silicium 10mg

Koper 25mg

Glutaminezuur 269mg

Vitamine B67.6mg

Boswellia 450mg

Glycine291mg

Beoordelingen ()
Equine America Cortaflex HA Super Fenn Super Strenght HA Solution heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Equine America Cortaflex HA Super Fenn Super Strenght HA Solution


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: