opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Synopet equisin Complex 500ml. Voor de gewrichten, met groenlipmossel, curcumine en zwarte bes blad.

Artikelnr: 779
(Prijs excl. btw) 77,02
83,95
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Synopet equisin Complex 500ml.

 

Synopet Equisin Complex is aanvullend diervoeder voor de gewrichten van paarden. Werkt op basis van Curcumine, zwarte bes-blad en groenlipmossel.

 

Synopet

Synopet is een vloeibaar aanvullend diervoeder voor paarden. De producten van Synopet zijn 100% natuurlijk. De belangrijkste ingrediënten zijn Curcumine, zwarte bes-blad en groenlipmossel. Deze combinatie heeft een verzorgende invloed op spieren en gewrichten, helpt bij het behoud van gezond kraakbeen, ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan de bescherming van het gezonde weefsel. Synopet is vloeibaar en is daardoor goed te mengen met het voedsel van uw paard.

 

Synopet Equisin Complex

Synopet Equisin Complex is een vloeibaar aanvullend diervoeder dat bijdraagt aan soepele gewrichten bij paarden. De hoofdbestanddelen zijn curcumine, zwarte bes-blad, groenlipmossel, vitamine C en D3. Curcumine en zwarte bes-blad hebben een verzorgende invloed op spieren en gewrichten. De vitamine C in Synopet Equisin Complex ondersteunt het behoud van gezond kraakbeen. Samen helpt dit bij het behoud van een goed gevoel tijdens het bewegen.

 

GEBRUIKSAANWIJZING:

Synopet equisin Complex goed schudden voor gebruik.

 

Synopet Equisin Complex is een aanvullend diervoeder voor paarden en kan tegelijk met het gewone voedsel gegeven worden.

1 keer per dag 15 ml over het voer geven.

 

Waarschuwing

Niet gebruiken bij bekende overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Niet aan drachtige merries voeren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

 

Ingrediënten

Saccharose, glucosestroop, groenlipmossel, turmeric, vitamine C (14.850 mg), vitamine D3 (13.500 mg), citroenzuur, melkzuur, kaliumsorbaat.

 

Bewaring

Koel en droog bewaren (5-25°C), niet in de zon. Een geopende verpakking is 45 dagen houdbaar.

 

GLMax® Groenlipmossel

Het meest opvallende ingrediënt in de gewrichtenformule is de vloeibare Groenlipmossel. Deze is van de allerhoogste kwaliteit: GLMax®. Dat betekent dat er niet met een droog poeder of extract wordt gewerkt, en dat er in het bereidingsproces geen gebruik wordt gemaakt van hitte. Door het koude proces blijven alle bestanddelen van de Groenlipmossel in hun oorspronkelijke samenhang en verhouding aanwezig. Dat is dus een zo natuurlijk mogelijke vorm, waarin de bestanddelen nog maximaal actief zijn.

De Groenlipmossel (Perna canaliculus) is een bijzonder schaaldier dat uitsluitend leeft in de zuivere wateren rond Nieuw-Zeeland. Daarom wordt dit gebied, de Marlborough Sounds, beschermd en wordt de Groenlipmossel speciaal hier gekweekt. De “International Conservation Organisation Blue Ocean Institute” rangschikte de Nieuw-Zeelandse Groenlipmossel als één van de twee meest ‘eco-friendlyseafoods’ van de wereld.

De Groenlipmoss

el (Perna canaliculus) is van nature een bron van Glycosaminoglycanen (waaronder Glucosamine- en Chondroïtinesulfaat) en Omega-3 vetzuren. Naast EPA en DHA gaat het om de bijzondere vetzuren ETA, ETE en DTA. Ook bevat de Groenlipmossel furaanvetzuren en eiwitten. 

Bio-Curcumine (BCM-95®)

In de gewrichtenformule van Synopet wordt gebruik gemaakt van een Bio-Curcumine met een geoptimaliseerde opneembaarheid. Deze verbetering van de opneembaarheid komt tot stand via een natuurlijk proces: de essentiële olie van de Geelwortelwordt daarvoor gebruikt. Synopet maakt dus geen gebruik van polysorbaat of andere synthetische stoffen om de opname van Curcumine te versterken.

Curcumine (Curcuma longa) of Turmeric is het belangrijkste actieve bestanddeel uit de specerij Kurkuma, ook wel Geelwortel genoemd. Deze plant maakt deel uit van de Gemberfamilie. Curcumine is100% natuurlijk en wordt in India al eeuwen gebruikt vanwege de weldadige invloed op de gezondheid. Ook wordt het onder meer toegepast voor het kruiden van voedsel en als kleurstof voor kleding en voedingsmiddelen. Curcumine is een antioxidant met een beschermende invloed op gezonde weefsels en cellen, en daarmee ook op gewrichtskraakbeen. 

   

Zwarte bes-blad

In de gewrichtenformule van Synopet wordt biologisch Zwarte bes-blad gebruikt (SKAL-gecertificeerd). Dit heeft een verzorgende invloed op spieren en gewrichten.

De Zwarte bes-plant (Ribes nigrum) staat erom bekend een bron van natuurlijke, gezonde stoffen te zijn. Het vruchtvlees van de bessen zelf, maar ook de pitten en de bladeren bevatten allerlei interessante componenten.

 

 

Overige ingrediënten van de gewrichtenformule

De gewrichtenformule bevat verder Vitamine C en Vitamine D3. Vitamine C ondersteunt een normale werking van het immuunsysteem en helpt bij het behoud van gezond kraakbeen. Als extra ondersteuning voor het bewegingsapparaat is aan de formule ook Vitamine D3 toegevoegd.

Beoordelingen ()
Synopet equisin Complex 500ml. Voor de gewrichten, met groenlipmossel, curcumine en zwarte bes blad. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Synopet equisin Complex 500ml. Voor de gewrichten, met groenlipmossel, curcumine en zwarte bes blad.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: