opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Emax Tick Off Spot On Pipetten 6x 1ml.

Artikelnr: 695

4 weken bescherming tegen teken en vlooien bij uw hond.

(Prijs excl. btw) 21,92
23,89
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Emax Tick Off Spot On Pipetten 6x 1ml.


 

Tick Off Spot On Pipetten zorgen voor bescherming tegen vlooien en teken tot 4 weken. U kunt de pipetten eenvoudig tussen de vacht in de nek van uw hond druppelen. Tick Off verspreid zich binnen 24 uur over de gehele vacht van uw hond.


 

 • Eén verpakking voor honden van 2 tot >60 kg.

 • Druppels in de nek (spot on).

 • Beschermt tot 4 weken tegen teken en vlooien.

 • Weert teken af en voorkomt een tekenbeet

 • Tick Off heeft een werende werking tegen teken en beschermt de hond óók tegen vlooien. Je ziet dus geen of veel minder teken (en vlooien) op uw hond.


 

Voor een tot 4 weken lange bescherming tegen teken én vlooien bij je hond gebruik je Tick Off spot-on. Geschikt voor alle honden vanaf 5 kg en ideaal voor mensen met meerdere honden(rassen) in een gezin.

Tick Off weert teken!


 

Het Spot-On middel van Tick Off werkt ter bestrijding van vlooien en teken op de vacht van uw hond. De druppels doden binnen 24 uur na toediening de aanwezige vlooien en teken. Daarnaast heeft het tot wel 4 weken een afwerende werking.


Eén verpakking voor alle honden vanaf 5 kilogram

Afhankelijk van het gewicht van uw hond dient u 1 tot 3 pipetten toe. U kunt met de verpakking met 6 pipetten dus ook meerdere honden behandelen. Ook als ze verschillende gewichten hebben. Voor honden tot 5 kg en voor gevoelige rassen adviseren wij de Tick Off combispray.


 

GEBRUIKSAANWIJZING:

 • Honden van kleine rassoorten: Breng de inhoud van de pipet aan tussen de schouderbladen, druk de pipet volledig leeg. De vloeistof zal zich verspreiden over de huid.

 • Honden van middelgrote tot grote rassoorten: De pipet dient gelijkmatig over de gehele ruglijn van nek tot aanhef van de staart gedruppeld te worden.

 • U dient het product direct op de huid aan te brengen. Niet gebruiken op een niet intacte huid.


 

DOSERING

Gewicht hond

Hoeveelheid pipetten

tot 15 kg

1 pipet tussen de schouderbladen.

15 tot 30 kg

2 pipetten gelijkmatig gedoseerd over de ruglijn van nek tot aanhef van de staart.

vanaf 30 kg

3 pipetten gelijkmatig gedoseerd over de ruglijn van nek tot aanhef van de staart.


Inhoud

6 x 1ml


Contra-indicaties

 • Niet geschikt voor honden jonger dan 2 weken.

 • Niet geschikt voor honden minder dan 5 kg. Voor honden tot 5 kg en gevoelige rassoorten is er Tick Off Combispray.

 • Deze spot-on is niet geschikt voor katten vanwege de werkzame stof permethrin.


Werkzame stof

Permethrin

Extra informatie

Emax Tick Off voor honden

Teken voorkomen & bestrijden

Tick Off beschermt jouw hond tegen teken

Teken zijn spinachtige parasieten die te vinden zijn in o.a. bossen, heide, struikgewas en hoog gras. Teken kunnen nare ziektes overbrengen op zowel dieren als mensen.

Dit gebeurt als ‘ie zo’n 24 uur op een gastheer vastzit. Dit doet hij dus niet meteen, dus hoe eerder de teek verwijderd of gedood is, hoe kleiner de kans op gevaarlijke ziektes! De meest voorkomende ziektes zijn de ziekte van Lyme (ook bij mensen), Babesiose en Ehrlichiose.
 

Bekijk producten


Teken voorkomen & bestrijden met Tick Off

Om een nare tekenbeet te voorkomen, is het belangrijk dat je jouw huisdier preventief behandelt. Teken voorkom en bestrijd je bij honden met Tick Off. Tick Off bevat de werkzame stof permethrin of deltamethrine en is hiermee geschikt voor het afweren en doden van teken (en vlooien) bij honden. De werkzame stof permethrin of deltamethrine is giftig voor katten. Om katten te beschermen tegen teken (en vlooien) adviseren wij Flea Free Fipralone spot-on.
 

Het Tick Off assortiment bestaat uit de volgende producten:
 

Natuurlijk wil je het liefst een tekenbeet voorkomen. Maar mocht je hond toch teken hebben opgelopen, dan helpt de Tick Off WashAway Shampoo jouw hond snel van het tekenprobleem af. Alle aanwezige vlooien en teken in de vacht van jouw hond worden dan gedood. Als je je hond hiermee goed wast, is hij minimaal 2 weken vrij van vlooien en teken.
 

Een handig pipetje die je eenvoudig in de vacht van jouw hond kunt toedienen. De druppels doden binnen 24 uur na toediening de aanwezige vlooien & teken en het beschermt jouw hond tot 4 weken.
 

Ga je een boswandeling maken? Spray dan een uur van tevoren jouw hond eenvoudig in met de Tick Off Combispray. Zo kun je onbezorgd een heerlijke boswandeling maken. Dit hoef je niet voor elke boswandeling te doen, want de Tick Off Combispray beschermt jouw hond tot 4 weken tegen teken en tot 30 dagen tegen vlooien. Vanwege de nauwkeurige dosering is deze spray ook te gebruiken bij kleine hondenrassen.
 

Dit is een ideaal product voor als je hond meegaat op vakantie, omdat het product voor langere tijd werkt. De TickOff Vlooien- en Tekenband is een speciale halsband die jouw hond tot 6 maanden beschermt tegen vlooien, teken, zandvliegen en muggen. Zo hoef je dus niet constant bij te houden wanneer je jouw hond moet behandelen met een pipetje!
 


Tip: laat je hond 2 dagen na het behandelen met de Tick Off spot-on en de Tick Off Combispray niet zwemmen en was je hond niet. Dit kan de werkingsduur negatief beïnvloeden.
 

Tick Off

Pipetten, shampoo, huidspray en banden tegen teken & vlooien

Tick Off Combispray Tick Off spot-on Tick Off Vlooien- en Tekenband Tick Off Wash Away Shampoo

Tick Off Combispray 250ml. € 23,50

Tick Off spot-on 6x 1ml. € 23,89

Tick Off Vlooien- en tekenband 60cm. & 75cm. € 13,50 & € 15,15

Tick Off Wash Away Shampoo 200ml. € 15,95


 

Beoordelingen ()
Emax Tick Off Spot On Pipetten 6x 1ml. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Emax Tick Off Spot On Pipetten 6x 1ml.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items