opc_loader

Wensenlijst

Promotie
Recensies
Geen reviews

Drontal Pup Suspensie 2.5% 50ml. Breedspectrum ontwormingsmiddel voor pups.

Artikelnr: 568-1
(Prijs excl. btw) 15,09
16,45
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Drontal Pup Suspensie 2.5% 50ml.

 

Drontal Pup is een breedspectrum ontwormingsmiddel dat spoelwormen, haakwormen en zweepwormen bij pups en jonge honden in één toediening bestrijdt.

 

- Doodt spoelwormen 
- Doodt haakwormen 
- Doodt zweepwormen

 

Voor pups en jonge honden is Drontal Pup verkrijgbaar. Drontal Pup is een ontwormproduct dat speciaal ontwikkeld is voor pups en jonge honden die meestal enkel besmet zijn met spoel-, haak- en zweepwormen. De samenstelling is aan deze behoefte aangepast en bevat daarom geen Praziquantel (tegen lintwormen).

 

Wegens het vroegtijdige optreden van spoelwormbesmettingen (via de baarmoeder en de melk) moet de behandeling met Drontal Pup op twee weken leeftijd beginnen. Het is aan te bevelen herhalingsbehandelingen uit te voeren volgens het schema: 2, 4 ,6, 8, 10 en 12 weken. Daarna maandelijks tot een half jaar. Na een half jaar wordt aangeraden om uw hond 4 keer per jaar met Drontal Dog te ontwormen.

Na opening is Drontal Pup 10 weken houdbaar. Inclusief doseerspuit.

 

GEBRUIKSAANWIJZING:

1 ml Drontal Pup per 1 kg lichaamsgewicht. Dit komt overeen met 15 mg febantel en 14,4 mg pyrantelembonaat per kg lichaamsgewicht. De toediening gebeurt éénmalig per ontwormbehandeling.

Voor orale toediening. De suspensie kan zowel direct - door middel van de bijgevoegde doseerspuit - als indirect - via vermenging door het voer - worden toegediend.

Beoordelingen ()
Drontal Pup Suspensie 2.5% 50ml. Breedspectrum ontwormingsmiddel voor pups. heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Drontal Pup Suspensie 2.5% 50ml. Breedspectrum ontwormingsmiddel voor pups.


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: