opc_loader

Wishlist

Cai-Pan uiermint. Diergeneesmiddel, geneeskrachtig en zeer effectief bij uierontstekingen.

Item No.: 665-1
15,95
Add to wishlist
Description

Cai-pan uiermint.

CAI-PAN

UIERMINT

 Prijs per stuk    
150ml  € 15.95    
400ml  € 23.49
2.5ltr.  € 92.49

 

Cai-Pan uiermint is een natuurlijk geregistreerd diergeneesmiddel dat uiterst geneeskrachtig en zeer effectief werkt bij opkomende uierontstekingen.

 

Werking Cai-pan uiermint:

- tegen opkomende uierontsteking bij melkvee 
- vermindert de zwelling van de uier voor en na het afkalven 
- verlaagt het celgehalte in de melk 
- vrij van antibiotica 
- geen wachttijd 
- geeft geen resistentie-opbouw 
- geeft geen residuen af in de melk 
- ook voor biologische melkveehouderij 
- natuurproduct

 

De werkzame stof in Cai-Pan is Japanse pepermuntolie. De pepermuntolie komt van de Mentha Arvensis L. var. Piperascens Holmes ex Christy. De olie uit deze plant bevat tot 95% menthol. Menthol heeft een sterk verkoelend effect en een ontstekingremmende werking.

Om mastitis te bestrijden wordt nog steeds op grote schaal antibiotica gebruikt. Het gevolg daarvan is dat veel bacteriestammen reeds resistent zijn tegen antibiotica, waardoor de kans op genezing steeds kleiner wordt.

 

Bij behandeling met antibiotica is de kans op genezing in Europa slechts 50 tot 60%: in de Verenigde Staten slechts 15% !
Steeds meer melkveehouders onderkennen dit probleem en zijn op zoek naar alternatieve behandelingsmethoden. Cai-Pan Uiermint vormt een uitstekend alternatief.

 

Het hoofdbestanddeel in de Uiermint en Mintspray is Japanse pepermuntolie wat in Nederland geregistreerd is als diergeneesmiddel. Cai-Pan werkt verzachtend en zuiverend. Door het koude effect wordt de bloedsomloop en daarmee de uiergezondheid bevorderd. Uit diverse EU onderzoeken blijkt dat 80% van de gevallen van beginnende uierontsteking succesvol behandeld kunnen worden met Cai-Pan Uiermint en Cai-Pan Mintspray.

 

Cai-Pan werkt verzachtend en zuiverend. Door het koude-effect wordt de bloedsomloop en daarmee de uiergezondheid bevorderd.

 

CAI-PAN UIERMINT ZALF:

150ml.

400ml.

2.5 ltr.

Reviews ()
Cai-Pan uiermint. Diergeneesmiddel, geneeskrachtig en zeer effectief bij uierontstekingen. does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.
Cai-Pan uiermint. Diergeneesmiddel, geneeskrachtig en zeer effectief bij uierontstekingen.


Matching Products For:

Alternative Products For: