opc_loader

Wishlist

Green Tree Geurkaars 200gr. Heerlijke geurkaars in glas, 23 verschillende geuren.

Item No.: 856
(Price excluding VAT) 7,02
8,49
Add to wishlist
Description

Green Tree Geurkaars 200gr.

 

De geurkaars zit in een luxe glas waardoor het past in elk interieur.

Green Tree geurkaarsen zijn gemaakt uit een mix van palm wax en soja wax wat zorgt voor een heerlijke langdurige geursensatie. 


Inhoud 200 gram
Branduren 42

 

 1. ANGEL BREATH - Geurkaars Angel Breath is een magische geur met bloemen, bloesems en iets van hemelse frisheid.

 2. ANTI-STRESS- Geurkaars Anti Stress is een frisse geur en geeft je rust in een omgeving van stress, door de kalmte die je krijgt kan je alles weer overzien. Deze geur is ook goed te gebruiken om mensen te laten ontladen als je met een reiki of een andere soort behandeling bezig bent. 

 3. BUDDHA'S BLESSING - Geurkaars Buddha’s Blessing heeft een warme en kruidige geur voor sfeer en warmte in huis waar Boeddha voor staat: Geweldloosheid en vrede. Wijsheid en gelijkheid en oneindig licht. 

 4. CINNAMON SPICE - Geurkaars Cinnamon Spice heeft de warme geur van kaneel en diverse kruiden. Door de rijkdom aan ingrediënten lijkt deze geurkaars elke keer iets anders te geuren. 

 5. CITRUS CEDER - Geurkaars Citrus Cedar is een frisse citrus geur en is heerlijk in het voorjaar of op een warme zomeravond. De geurkaars zit in een luxe blik waardoor het past in elk interieur. 

 6. COCONUT PARADISE - Geurkaars Coconut Paradise heeft de heerlijke geur van een tropische vakantie op het strand.

 7. DELIGHTFUL JASMINE - Geurkaars Delightful Jasmine is een milde en licht zoetige geur voor een rustgevende omgeving.

 8. DRAGON'S BLOOD - Geurkaars Dragons Blood geeft een warme energie, helpt negatieve energieën te verwijderen, bevordert kalmte en creëert een magische sfeer. 

 9. FAIRY MIST - Geurkaars Fairy Mist is een zachte en frisse geur. Deze geur versterkt positieve energie en klaart de energie in huis (of ruimte) op.

 10. FIG & HERBS - Geurkaars Fig & Herbs is zoet van honing en vriendelijk van aard met een kruidige noot. De herinnering aan de geur van Fig & Herbs die je op een zomeravond verrast is uniek en onvergetelijk. 

 11. FLORIDA GRAPEFRUIT - Geurkaars Florida Grapefruit is een sprankelende geur uit het hart van een grapefruit. 

 12. FRENCH LAVENDER - Geurkaars French Lavender is een frisse zachte geur van lavendel en zorgt voor een rustgevende sfeer in huis. 

 13. FRESH LINNEN - Geurkaars Fresh Linen is een heerlijk frisse geur, vol en verfrissend van karakter. Fresh Linen geeft je een gevoel van fijn thuiskomen en maakt je iedere keer weer blij.

 14. HAMMAM SPA - Geurkaars Hammam Spa zorgt voor een heerlijk relaxte sfeer en geur als in een spa.

 15. LIME ZEST - Geurkaars Lime Zest is een fruitige en zoete geur die tussen citroen en mandarijn inzit. De ideale geurkaars voor de warme zomeravond. 

 16. MADAGASCAN VANILLA - Geurkaars Madagascan Vanilla is een zachte vanille geur die inspireert, prikkelt en opwekt. 

 17. MINT EUCALYPTUS - Geurkaars Mint Eucalyptus is een verfrissende en verkoelende geur. Mint Eucalyptus werkt energieopwekkend, verhelderend en stimuleert je concentratievermogen.

 18. PALO SANTO - Geurkaars Palo Santo heeft een plezierige en rustgevende geur. Deze geur heeft het vermogen de stemming van mensen met een depressie te verbeteren en is nuttig bij meditatie en spirituele activiteiten. 

 19. ROSE VANILLA - Geurkaars Rose Vanilla is een liefdevolle zoete geur en brengt kalmte en harmonie in huis. 

 20. SANDELWOOD & CLOVE - Geurkaars Sandalwood gemaakt van extracten van de Sandelboom , is een ontspannende geur. Sandalwood werkt mentaal zuiverend en geeft rust.

 21. VERRY BERRY - Geurkaars Very Berry zorgt voor een warme fruitige geur in uw interieur. 

 22. WHITE FLOWERS - Geurkaars White Flowers is vervaardigd uit verschillende, heerlijk geurende witte bloemen. 

 23. WITTE SALIE - Geurkaars Witte Salie is een zachte geur van salie die zorgt voor reiniging van de omgeving. 

 

Reviews ()
Green Tree Geurkaars 200gr. Heerlijke geurkaars in glas, 23 verschillende geuren. does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.
Green Tree Geurkaars 200gr. Heerlijke geurkaars in glas, 23 verschillende geuren.


Matching Products For:

Alternative Products For: