opc_loader

Wishlist

Promotion
Review
No Reviews

Synopet Recover Horse 1Ltr. Voor het immuunsysteem, met groenlipmossel, curcumine en zwarte bes blad

Item No.: 780
(Price excluding VAT) 66,01
71,95
Add to wishlist
Description

Synopet Recover Horse 1Ltr.

 

Synopet Recover-Horse is een aanvullend diervoeder. Het ondersteunt het immuunsysteem van paarden na zware lichamelijke inspanning.

 

Synopet

Synopet is een vloeibaar aanvullend diervoeder voor paarden. De producten van Synopet zijn 100% natuurlijk. De belangrijkste ingrediënten zijn Curcumine, zwarte bes-blad en groenlipmossel. Deze combinatie heeft een verzorgende invloed op spieren en gewrichten, helpt bij het behoud van gezond kraakbeen, ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan de bescherming van het gezonde weefsel. Synopet is vloeibaar en is daardoor goed te mengen met het voedsel van uw paard.

 

Synopet Recover-Horse

Synopet Recover-Horse is een vloeibaar aanvullend diervoeder dat bijdraagt aan de normale werking van het immuunsysteem van paarden na zware lichamelijke inspanning.

 

GEBRUIKSAANWIJZING:

Synopet Recover Horse goed schudden voor gebruik. Synopet Recover-Horse kan tegelijk met het gewone voedsel gegeven worden. 1 keer per dag 25 ml. De dagelijkse dosering niet overschrijden.

 

Waarschuwing

Niet gebruiken bij bekende overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Buiten bereik van kinderen bewaren.

 

Ingrediënten

Sojalecithine, magnesiumfosfaat, vitamine A 4.750 I.E., vitamine E (768 mg), vitamine C (4.750 mg), vitamine B1 (119 mg), vitamine B2 (158 mg), vitamine B5 (588 mg), vitamine B6 (158 mg), vitamine B12 (1.000 mcg), foliumzuur (11,8 mg), selenium (22,8 mg), kaliumsorbaat, melkzuur, citroenzuur.

 

Bewaring

Koel en droog bewaren (5-25°C), niet in de zon. Een geopende verpakking is 45 dagen houdbaar.

 

GLMax® Groenlipmossel

Het meest opvallende ingrediënt in de gewrichtenformule is de vloeibare Groenlipmossel. Deze is van de allerhoogste kwaliteit: GLMax®. Dat betekent dat er niet met een droog poeder of extract wordt gewerkt, en dat er in het bereidingsproces geen gebruik wordt gemaakt van hitte. Door het koude proces blijven alle bestanddelen van de Groenlipmossel in hun oorspronkelijke samenhang en verhouding aanwezig. Dat is dus een zo natuurlijk mogelijke vorm, waarin de bestanddelen nog maximaal actief zijn.

De Groenlipmossel (Perna canaliculus) is een bijzonder schaaldier dat uitsluitend leeft in de zuivere wateren rond Nieuw-Zeeland. Daarom wordt dit gebied, de Marlborough Sounds, beschermd en wordt de Groenlipmossel speciaal hier gekweekt. De “International Conservation Organisation Blue Ocean Institute” rangschikte de Nieuw-Zeelandse Groenlipmossel als één van de twee meest ‘eco-friendlyseafoods’ van de wereld.

De Groenlipmoss

el (Perna canaliculus) is van nature een bron van Glycosaminoglycanen (waaronder Glucosamine- en Chondroïtinesulfaat) en Omega-3 vetzuren. Naast EPA en DHA gaat het om de bijzondere vetzuren ETA, ETE en DTA. Ook bevat de Groenlipmossel furaanvetzuren en eiwitten. 

Bio-Curcumine (BCM-95®)

In de gewrichtenformule van Synopet wordt gebruik gemaakt van een Bio-Curcumine met een geoptimaliseerde opneembaarheid. Deze verbetering van de opneembaarheid komt tot stand via een natuurlijk proces: de essentiële olie van de Geelwortelwordt daarvoor gebruikt. Synopet maakt dus geen gebruik van polysorbaat of andere synthetische stoffen om de opname van Curcumine te versterken.

Curcumine (Curcuma longa) of Turmeric is het belangrijkste actieve bestanddeel uit de specerij Kurkuma, ook wel Geelwortel genoemd. Deze plant maakt deel uit van de Gemberfamilie. Curcumine is100% natuurlijk en wordt in India al eeuwen gebruikt vanwege de weldadige invloed op de gezondheid. Ook wordt het onder meer toegepast voor het kruiden van voedsel en als kleurstof voor kleding en voedingsmiddelen. Curcumine is een antioxidant met een beschermende invloed op gezonde weefsels en cellen, en daarmee ook op gewrichtskraakbeen. 

   

Zwarte bes-blad

In de gewrichtenformule van Synopet wordt biologisch Zwarte bes-blad gebruikt (SKAL-gecertificeerd). Dit heeft een verzorgende invloed op spieren en gewrichten.

De Zwarte bes-plant (Ribes nigrum) staat erom bekend een bron van natuurlijke, gezonde stoffen te zijn. Het vruchtvlees van de bessen zelf, maar ook de pitten en de bladeren bevatten allerlei interessante componenten.

 

 

Reviews ()
Synopet Recover Horse 1Ltr. Voor het immuunsysteem, met groenlipmossel, curcumine en zwarte bes blad does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.
Synopet Recover Horse 1Ltr. Voor het immuunsysteem, met groenlipmossel, curcumine en zwarte bes blad


Matching Products For:

Alternative Products For: