opc_loader

Wishlist

Chevital All-In-One 5kg. Verbeterd de vruchtbaarheid, weerstand, darmgezondheid, vacht en hoeven.

Item No.: 099
77,00
Add to wishlist
Description

Chevital All-In-One 5kg.

 

 • Verbetert de vruchtbaarheid

 • Verhoogt de weerstand

 • Zorgt voor gezonde hoeven en glanzende vacht

 • Verbetert de darmgezondheid


Chevital All-in-One is een aanvullend diervoeder bestemd voor paarden ter verbetering van de vruchtbaarheid, weerstand, vacht- en hoefconditie en darmgezondheid.

Aan Chevital All-in-One zijn naast hoogwaardige vitamines en Beta-caroteen ook organisch gebonden sporenelementen toegevoegd zoals Sel-Plex®, Bioplex® Koper, Bioplex Zink en Bioplex Mangaan.

Deze organisch gebonden sporenelementen hebben een zeer hoge biologische opneembaarheid.

Daarnaast bevat Chevital All-in-One Yea-Sacc®1026 levende gisten. 

Fokkerij: 
Deze voedingsstoffen zijn belangrijk voor de ontwikkeling van de follikel en voor de functie van het gehele lichaam bij de merrie.

De kans op embryonale sterfte neemt af en de hengstigheid is beter waarneembaar bij de merrie.

Chevital All-in-One is bijzonder geschikt voor fokmerries omdat dit supplement de weerstand van merrie en veulen verhoogt en omdat het een evenwichtige botgroei bij het ongeboren veulen bevordert.

Bij hengsten zal de spermakwaliteit positief worden beïnvloed door een verbeterde Seleniumvoorziening. 

Weerstand: 
Door hoge gehaltes aan o.a. Vitamine E en organische spoorelementen, in het bijzonder Sel-Plex (organisch gebonden Selenium) wordt een optimale weerstand bereikt.

Hierdoor is het dier minder gevoelig voor o.a. infecties door ongewenste bacteriën en herstelt sneller na intensieve arbeid. 

Hoeven en vacht: 
Door het verstrekken van Chevital All-in-One wordt hoorngroei en vernieuwing van het haarkleed gestimuleerd en wordt de kwaliteit en opbouw van het hoornweefsel verbeterd, met name door een hoge dosering Biotine.

Dit resulteert in stevige, gezonde hoeven en een glanzende vacht. 

Darmgezondheid: 
Chevital All-in-One bevat Yea-Sacc1026 levende gisten. 
Deze levende gisten van Yea-Sacc1026 hebben een positieve invloed op de spijsvertering.

Door de levende gisten van Yea-Sacc1026 bereikt men een optimale en stabiele pH in de dikke en blinde darm.

Doordat Yea-Sacc1026 specifieke bacteriën stimuleert, en andere -ongewenste- bacteriën juist afremt in hun groei, ontstaat een betere celstofvertering.

Dit heeft een betere darmgezondheid tot gevolg en helpt darmgerelateerde problemen als koliek en hoefbevangenheid te voorkomen.

De levende gisten van Yea-Sacc1026 zorgen voor een betere voederbenutting door een verhoogde opname van mineralen en voedingsmiddelen.

Zogende merries zullen meer melk produceren voor het pasgeboren veulen.

Chevital All-in-One bevordert een snel herstel na ziekte.

 

Adviesdosering:

 • Paard: 50 gram per dier per dag 

 • Lacterende merries en hengsten in dekseizoen: 100 gram per dier per dag  

 • Merries met verminderde vruchtbaarheid: minimaal 3 weken voor insemineren of dekken tot de 3e maand van de dracht: 100 gram per dier per dag  

 • Bij verminderde hoefkwaliteit:100 gram per dier per dag. Over het voer verstrekken.

 • Pony: 30 gram per dier per dag 

 • Lacterende merries en hengsten in dekseizoen: 60 gram per dier per dag 

 • Merries met verminderde vruchtbaarheid: minimaal 3 weken voor insemineren of dekken tot de 3e maand van de dracht: 60 gram per dier per dag 

 • Bij verminderde hoefkwaliteit: 60 gram per dier per dag.

 • Over het voer verstrekken.

 

Yea-Sacc1026 levende gistcultuur

Yea-Sacc®1026 levend gist van Saccharomyces cerevisiae stam 1026 heeft een EU-registratie voor het verbeteren van de vertering bij paarden. Verbetert de gezondheid en het functioneren van de blinde en dikke darm, vermindert verzuring en levert een efficiënte omzetting van ruwe celstof naar energie voor lichaamsconditie, groei of melkproduktie. 

De levende gisten van Yea-Sacc1026 hebben een positieve invloed op de spijsvertering. Door deze levende gisten bereikt men een optimale en stabiele pH in de dikke en blinde darm. Doordat Yea-Sacc1026 specifieke bacteriën stimuleert, en andere -ongewenste- bacteriën juist afremt in hun groei, ontstaat een betere celstofvertering. Dit heeft een betere darmgezondheid tot gevolg en helpt darmgerelateerde problemen als koliek en hoefbevangenheid te voorkomen.De levende gisten van Yea-Sacc1026 zorgen voor een betere voederbenutting door een verhoogde opname van mineralen en voedingsmiddelen.Zogende merries zullen meer melk produceren voor het pasgeboren veulen. Yea-Sacc1026 bevordert een snel herstel na ziekte. 

Deze Chevital producten bevatten Yea-Sacc1026 levende giscultuur:

 • All-in-One supplement

 • Motility supplement

 • Live Yeast supplement

Reviews ()
Chevital All-In-One 5kg. Verbeterd de vruchtbaarheid, weerstand, darmgezondheid, vacht en hoeven. does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.
Chevital All-In-One 5kg. Verbeterd de vruchtbaarheid, weerstand, darmgezondheid, vacht en hoeven.