opc_loader

Wishlist

Icense Coldtherapy & Magnesium 100ml. Voor spieren en gewrichten.

Item No.: 638-2
(Price excluding VAT) 8,42
10,19
Add to wishlist
Description

Icense Coldtherapy & Magnesium 100ml.

 

Icense is een unieke verkoelende formule met als werkzame stoffen Menthol en Zechstein-Magnesium. Door de gel op de huid aan te brengen ontstaat er direct een verkoelend effect. Deze coldtherapy ondersteunt de rug, spieren en gewrichten. Het verbeterd de doorbloeding, de microcirculatie wordt gestimuleerd en het ontspant. De huidverzorgende freezegel bevat zuivere magnesium en heeft een verkoelend effect. Het toegevoegde magnesium is pure magnesium uit de Zechstein bron. Dit garandeert een hoge zuiverheid en opneembaarheid.

Het unieke van Icense zit in de “koude therapie”: door een combinatie van natuurlijke menthol en het verdamping freeze-effect krijgt u een “koud gevoel” op de aangedane plek. De combinatie van de pure magnesiumolie en menthol zorgt voor een uitstekende opname van magnesium in het lichaam.

 

Icense kent vele effectieve toepassingen:
- Voor spieren een gewrichten
- Bij revalidatie
- Overbelaste spieren
- Tijdens of na trainingen
- Voor rug, schouder, hoofd of nek.

 

Gebruiksadvies:

Geschikt voor gebruik bij paarden.
Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar. Niet meer dan 3- 4 keer per dag aanbrengen. Breng een laagje aan op de gewenste plek en laat het intrekken. Handen afspoelen met koud water. Raadpleeg een arts voor het gebruik tijdens zwangerschap, borstvoeding of overgevoelige huid.

 

Ingrediënten:
Aqua, alcohol, magnesium chloride (zechstein), propanediol, menthol, camphor, carrageenan, sclerotium Gum, xanthan gum, dextrose

 

Voorzorgsmaatregelen: 
Uitsluitend geschikt voor uitwendig gebruik. Bij inslikken direct een arts waarschuwen. Vermijd aanraking met slijmvliezen en ogen.
Niet aanbrengen op wonden, beschadigde of geïrriteerde huid. Niet gebruiken in combinatie met andere soorten zalf, crème, spray, warmtepleisters of massageolie. Geen strak verband aanleggen. Bewaren op een koele, droge plaats en goed afsluiten. Niet blootstellen aan grote hitte of open vuur. Buiten bereik van kinderen houden.

Niet geschikt voor paarden die starten onder de regels van de F.E.I.

Reviews ()
Icense Coldtherapy & Magnesium 100ml. Voor spieren en gewrichten. does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.
Icense Coldtherapy & Magnesium 100ml. Voor spieren en gewrichten.


Matching Products For:

Alternative Products For: