opc_loader

Wishlist

Promotion
Review
No Reviews

Espree Outdoorspray 355ml. Beschermende spray tegen insecten en zonnebrand.

Item No.: 874
(Price excluding VAT) 14,01
16,95
Add to wishlist
Description

Espree Outdoorspray 355ml.

 

Espree Outdoor Spray is een spray met een beschermende werking voor de vacht van uw hond. Daarnaast bevat de spray zonnebrand. Door de spray zou de vacht van uw hond onaantrekkelijker worden voor insecten.

 

Espree Outdoorspray is een natuurlijke spray die de bescherming van de vacht van uw hond stimuleert. Door de spray wordt de vacht van uw hond onaantrekkelijker voor insecten. Daarnaast bevat de spray ook een zonnebrand. U kunt de spray elke dag of een paar keer per week gebruiken. U mag de vacht van uw hond insprayen. Wanneer uw hond een dikke vacht heeft, kunt u het daarna nog even masseren zodat alle haren en huid in aanraking zijn gekomen met de spray. Na het zwemmen of bij lange wandelingen door beboste gebieden is het raadzaam om extra te sprayen.

 

Inhoud

355 ml

 

Samenstelling

Citroengrasolie, geraniumolie, geraniol, sodium lauryl sulfaat, gezuiverd water, mineralen-olie, kaliumsorbaat, xanthaan, kantoenzaad-olie, sojaboon-olie,

 

 

 

Reviews ()
Espree Outdoorspray 355ml. Beschermende spray tegen insecten en zonnebrand. does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.
Espree Outdoorspray 355ml. Beschermende spray tegen insecten en zonnebrand.


Matching Products For:

Alternative Products For: