opc_loader

Wishlist

Virbac Vitaminthe. Breed werkzame ontwormingspasta voor honden en katten.

Item No.: 713-1
(Price excluding VAT) 14,85
16,19
Add to wishlist
Description

 

    VIRBAC

VITAMINTHE 

 Prijs per stuk    
10ml.  € 16.19    
25ml.  € 20.45
Doseerset  €   1,50

 

Vitaminthe van Virbac is een breed werkzame ontwormingspasta voor honden en katten.

Deze pasta is werkzaam tegen spoelwormen,

zweepwormen, haakwormen en lintwormen

bij honden en katten.

 

De combinatie van beide werkzame bestanddelen in deze pasta maakt Vitaminthe geschikt voor toepassing bij honden en katten van alle leeftijden en kan tevens zonder gevaar worden toegediend aan dieren die melkgevend zijn. Vitaminthe wordt nauwelijks opgenomen door het lichaam, waardoor een maximale concentratie en werkzaamheid in het maag-darmkanaal wordt bereikt. Een zo leeg mogelijk maag-darmkanaal bevordert dan ook de effectiviteit. Lintwormen worden overgebracht door vlooien. Herbesmetting wordt voorkomen door gelijktijdig met het ontwormen een grondige vlooienbestrijding toe te passen.

 

Eigenschappen

  • Geschikt voor alle leeftijden

  • Gemakkelijk toe te dienen

  • Wordt nauwelijks opgenomen door het lichaam, waardoor een maximale werkzaamheid in het maag-darmkanaal wordt bereikt.

 

DOSERING:

Doosje met 1 injector à 10 ml; 1 ml per 2 kg lichaamsgewicht

1 doseerstreep op de injector = 1 ml. Hierbij dient 1 doseerstreep per 2 kg lichaamsgewicht aan de hond of kat toegediend te worden. De injector met 10 ml is nauwkeurig te doseren voor honden en katten die minder dan 10 kg wegen. Voor pups en kittens is er een aparte injector verkrijgbaar. Deze is uitsluitend geschikt voor de 10 ml injector. Zorg er voor gebruik voor dat de ontwormpasta op kamertemperatuur is. 

Let op: De doseerset pup/kitten wordt geleverd zonder ontwormpasta en past enkel op de 10ml.

 

Doosje met 1 injector à 25 ml

1 doseerstreep op de injector = 5 ml. Hierbij dient 1 doseerstreep per 10 kg lichaamsgewicht aan de hond (of kat) toegediend te worden. De injector met 25 ml is nauwkeurig te doseren voor honden (en katten) vanaf 10 kg.

 

Ter info: Als u ervoor kiest de injector van 25 ml te gebruiken voor uw hond of kat die minder dan 10 kg weegt, is het van belang zelf nauwkeurig af te meten hoeveel Vitaminthe toegediend wordt aan uw huisdier!

 

Ingrediënten

Niclosamide is specifiek werkzaam tegen lintwormen en oxibendazol bestrijdt zowel volwassen als larvale stadia van spoelwormen, zweepwormen en haakwormen.

Reviews ()
Virbac Vitaminthe. Breed werkzame ontwormingspasta voor honden en katten. does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.
Virbac Vitaminthe. Breed werkzame ontwormingspasta voor honden en katten.


Matching Products For:

Alternative Products For: